Stoiximan Super League

«Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω»…

Προσπάθεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς σε ομιλία που έγινε στην προπόνηση της Τρίτης, την πρώτη μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ζήτησε νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να ανατραπεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. , γράφει για το www.sport-fm.gr η Ευγενία Κουντούρη.

Στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανέλυσε στους παίκτες τα λάθη που έγιναν και σε ομιλία του, τους ζήτησε να προσπαθήσουν όλοι μαζί να ανατρέψουν την κατάσταση.

Έτσι πριν την έναρξη της προπόνησης ο τεχνικός του Ολυμπιακού μάζεψε τους παίκτες και τους μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ειδικά μετά τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, όταν και «έπεσε» αγωνιστικά.

«Έκαναν μία φάση και μας έβαλαν ένα γκολ. Στη συνέχεια, όμως, δεν αντιδράσαμε, όπως θα έπρεπε. Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλοί, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρίες», τόνισε στους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσουν όλοι στην ομάδα ενόψει των δύσκολων αγώνων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Πρέπει να αντιδράσουμε και να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος», κατέληξε.

Αύριο βίντεο

Τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα αναλύσει στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με τη χρήση του βίντεο του αγώνα της Κυριακής. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές το «τι έφταιξε» για την ήττα και πως θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει οι παίκτες έτσι ώστε ανάλογα λάθη να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x