Ευγενία Κουντούρη

Η λύση είναι απλή...

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έχει προβληματίσει τους πάντες στον Ολυμπιακό. Η Ευγενία Κουντούρη προτείνει τη λύση που θα μπορέσει να φέρει στον... σωστό δρόμο τους "ερυθρόλευκους". Διαβάστέ το άρθρο της στο www.sport-fm.gr.

Η φετινή χρονιά μπορεί ουσιαστικά να έχει χαθεί για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει τελειώσει. Η απογοήτευση από την διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου είναι μεγάλη, αλλά εκκρεμούν οι αγώνες με την Μπορντό οι οποίοι χρειάζονται μεγάλη προσοχή, αλλά και τα ματς των πλέι όφ.

Γιατί κακά τα ψέματα η πραγματική καταστροφή για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι να μην διεκδικήσουν καν την είσοδο τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι υποχρεώσεις λοιπόν των «ερυθρόλευκων» δεν έχουν τελειώσει και οφείλουν να παλέψουν ώστε να σώσουν ό,τι μπορούν. Είναι δεδομένο πως η ομάδα είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση και ο Μπάντοβιτς καλείται να δουλέψει με σκοπό να βγουν οι παίκτες από το... κώμα.

Από κει και πέρα υπάρχει αρκετός χρόνος για να αναλύσουν οι ιθύνοντες τι πήγε στραβά φέτος και να προσπαθήσουν να το διορθώσουν ενόψει της νέας χρονιάς.

Γιατί η μεγάλη αγωνία όλων των φίλων του Ολυμπιακού είναι μήπως η φετινή σεζόν δεν είναι απλά μια κακή παρένθεση. Οσον αφορά λοιπόν τη νέα χρονιά νομίζω πως η λύση είναι απλή, αλλά και δύσκολη. Δύσκολη γιατί χρειάζονται λεφτά, που δεν φαίνεται να υπάρχουν.

Οι διοικούντες πρέπει να ξεκινήσουν από τώρα, με ψυχραιμία, την αναζήτηση του προπονητή πάνω στον οποίο θα επενδύσουν. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το πρόβλημα του φετινού Ολυμπιακού.

Το τελευταίο διάστημα πέφτουν όλες οι ευθύνες στους Κετσπάγια και Ζίκο και «ξεχνάνε» όλοι πως και ο Λίπι για να πετύχει πρέπει να έχει ικανούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει λοιπόν να το πάρουν απόφαση στον Πειραιά πως με το υπάρχον ρόστερ προκοπή δεν γίνεται.

Ο Ολυμπιακός θέλει τουλάχιστον τέσσερις με πέντε μεταγραφές ενδεκάδας, ανάλογα και με το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με το πρόβλημα υγείας του Γκαλέτι.

Εάν ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφασίσει να ενισχύσει ουσιαστικά το ρόστερ, τότε η φετινή χρονιά θα είναι απλά μια κακή παρένθεση. Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν το κάνει, τότε το πρωτάθλημα δύσκολα θα επιστρέψει στον Πειραιά.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x