Stoiximan Super League

Έτοιμη για ΠΑΟ

Με στόχο το «διπλό» στην έδρα του Παναθηναϊκού, όπως έκανε και στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της, με την προπόνηση του Σαββάτου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έδωσε σαφείς εντολές στους ποδοσφαιριστές για το τι πρέπει να προσέξουν στον ντέρμπι. Δείτε τι δήλωσε ο Χουάνφραν στη

Με στόχο το «διπλό» στην έδρα του Παναθηναϊκού, όπως έκανε και στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της, με την προπόνηση του Σαββάτου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έδωσε σαφείς εντολές στους ποδοσφαιριστές για το τι πρέπει να προσέξουν στον ντέρμπι. Δείτε τι δήλωσε ο Χουάνφραν στη Sportday.

Σε τρία γκρουπ χώρισε τους παίκτες του ο προπονητής της «Ένωσης», δίνοντάς τους εντολή για ασκήσεις με μπάλα “5-2”, μετά το αρχικό ζέσταμα. Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες του «Δικεφάλου» πλην των Ταχτσίδη και Κουτρομάνο, οι οποίοι έκαναν για άλλη μια φορά ατομικό.

Μπάγεβιτς: «Αυτούς να προσέξετε»!

Την προσοχή των παικτών της ΑΕΚ στον Σισέ (θα τον επιτηρούν ο Μαϊστόροβτς και ο Ζεράλδο), τον Σαλπιγγίδη (θα τον προσέχει ο Καράμπελας), τον Λέτο (θα μαρκάρει ο Αραούχο) και τον Καραγκούνη (ζήτησε από τους παίκτες του να περιορίσουν τις κινήσεις του) επέστησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενόψει του αυριανού (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, ο Σερβοέλληνας τεχνικός ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» ότι η δεξιά τους πλευρά θα «φορτωθεί» πολύ περισσότερο σε σχέση με την αριστερή, καθώς ο Σπυρόπουλος ανεβαίνει συχνά ψηλά, ενώ ο Βύντρα πολύ λιγότερο.

«Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις μακρινές μπαλιές στον Σισέ, οι οποίες μπορούν να μας βρουν απροετοίμαστους. Πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην τον χάσετε. Ο Σαλπιγγίδης τροφοδοτείται κυρίως με διαγώνιες μπαλιές και, καθώς μπαίνει από τα πλάγια, μπορεί να γίνει απειλητικός. Πρέπει να κλείνουμε τον διάδρομο. Ο Λέτο δεν έπαιξε στο ματς με τον Αρη (σ.σ.: που προβλήθηκε στη χθεσινή ανάλυση), αλλά το πιθανότερο είναι να παίξει στο ντέρμπι. Πρέπει να περιορίσουμε τις κινήσεις του, μαρκάροντάς τον από κοντά και δυνατά», ήταν τα λόγια του 62χρονου τεχνικού.

Ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε 20μελή αποστολή, η οποία δεν έκρυβε εκπλήξεις. Την απαρτίζουν οι Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Μάκος, Χέρσι, Σκόκο, Λαγός, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Παυλής, Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

* Ο Πέτρος Παππάς πλήρωσε το 1,3 εκατ. ευρώ (και όχι τελικά 2 εκατ. ευρώ), με τα οποία δεν θα υπάρχουν από τη Δευτέρα ληξιπρόθεσμες οφειλές. Θα είναι το υπόλοιπο 60% που περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι είχαν λάβει 40% των οφειλομένων σε δύο δόσεις. Εν τω μεταξύ, Βασίλης Δημητριάδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι αν νικήσουν τον Παναθηναϊκό θα μοιραστούν το ποσό των 150.000 ευρώ (κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

* Δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα μεταξύ των μετόχων και ο Πέτρος Παππάς (ο οποίος κατέβαλε το 1,3 εκατ. ευρώ για τις πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα) δεν πρόκειται να μείνει μόνος στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, η οποία έχει πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις στη γενική συνέλευση. Θεωρείται, μάλιστα, δεδομένο ότι αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις του ο Νίκος Νοτιάς θα καταβάλει την ερχόμενη εβδομάδα το ποσό που του αναλογεί και υπολογίζεται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x