Ελλάδα

Ανατροπές

Σπουδαία ματς και πολλές ανατροπές είχαμε στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Α1 μπάσκετ. Οι νίκες της ΑΕΚ εκτός έδρας επί των Τρικάλων, του ΠΑΟΚ επί του Πανελληνίου, αλλά και του Κολοσσού Ρόδου στην έδρα του Ηλυσιακού ήταν αυτές που ξεχώρισαν από τις πέντε χθεσινές αναμετρήσεις. Ολυμπιακός-Άρης και Καβάλα-Μαρούσι τα δύο αποψινά ματς

Σπουδαία ματς και πολλές ανατροπές είχαμε στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Α1 μπάσκετ. Οι νίκες της ΑΕΚ εκτός έδρας επί των Τρικάλων, του ΠΑΟΚ επί του Πανελληνίου, αλλά και του Κολοσσού Ρόδου στην έδρα του Ηλυσιακού ήταν αυτές που ξεχώρισαν από τις πέντε χθεσινές αναμετρήσεις. Ολυμπιακός-Άρης και Καβάλα-Μαρούσι τα δύο αποψινά ματς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ:

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου

ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος 71-68
Παναθηναϊκός-Ολύμπια Λάρισας 97-65
Ηλυσιακός-Κολοσσός Ρόδου 75-79
Τρίκαλα-ΑΕΚ 59-65
Πανιώνιος-Περιστέρι 86-63


Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Κώστα Καϊμακόγλου για τα αποψινά ματς


Καβάλα-Μαρούσι (17:00-ΕΤ1)

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Καβάλα είναι δυνατή στην έδρα της και αν δεν προσέξουμε μπορούμε να πάθουμε ζημιά. Υπάρχει κούραση από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη, αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να την ξεπεράσουμε. Η Καβάλα παλεύει για την παραμονή της και έχει μεγάλο κίνητρο. Εμείς από την άλλη, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας και να παραμείνουμε στην τρίτη θέση».

Ολυμπιακός-Άρης (19:00-ΣΚΑΪ)

«Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το έδειξε άλλωστε και στη Βιτόρια κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανεβαίνει μάλιστα ένα επίπεδο, οπότε μπορεί να έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Άρη».

Η επόμενη αγωνιστική (15η):

Κολοσσός-Τρίκαλα 06/02 17:00
ΑΕΚ-Πανιώνιος
Περιστέρι-Καβάλα
Μαρούσι-Ολυμπιακός
Αρης-ΠΑΟΚ
Πανελλήνιος-Παναθηναϊκός
Ολύμπια-Ηλυσιακός

Πατήστε εδώ για να δείτε την βαθμολογία της Α1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x