Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Δεν έγινε και τίποτα»

Να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του προσπαθεί ο Νίκος Νιόπλιας. «Δεν έγινε και τίποτα. Παραμένουμε πρώτοι κι αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα έχουμε πρόβλημα», είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν δίνει συνέχεια η διοίκηση στις δηλώσεις Βγενόπουλου. «Δικαίωμά του να λέει ό,τι θέλει», το του Παύλου Γιαννακόπουλου. Έτοιμος για το ματς της Τετάρτης με την Καλλιθέα, για το Κύπελλο, ο Λέτο, όπως και ο Ρουκάβινα.

Να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του προσπαθεί ο Νίκος Νιόπλιας. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν για δεύτερο συνεχές ματς να φύγουν νικητές από το γήπεδο και η διαφορά από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ψαλιδίστηκε στους έξι βαθμούς, δέκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Ο προπονητής των «πρασίνων» εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους παίκτες του και τόνισε πως αν συνεχίσουν έτσι, θα φτάσουν στο μεγάλο τους στόχο.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ από λάθος, αλλά στη συνέχεια ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ισοφαρίσαμε και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε, παρά την προσπάθεια που κάναμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εμείς χθες δεν ήμασταν τυχεροί», είπε στην προπόνηση της Δευτέρας και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη θέση. Δεν έγινε τίποτα. Αν συνεχίσουμε το ίδιο καλά, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Όσο εμείς είμαστε μπροστά, τότε δεν θα μπορούν να μας φτάσουν. Τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε το ματς του Κυπέλλου και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό και να πάρουμε την πρόκριση».

Δίνουν… τόπο στην οργή

Καμία πρόθεση να δώσει συνέχεια στα λεγόμενα του Ανδρέα Βγενόπουλου, περί παραγόντων της ομάδας που χάρηκαν με την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ, δεν έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε πως στην παρούσα φάση και με την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν σε όλες τις διοργανώσεις, η εσωτερική διαμάχη μόνο κακό μπορεί να κάνει στην προσπάθεια της ομάδας.

Άντε… επιτέλους

Κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας συμμετείχε ο Άντε Ρουκάβινα, ενώ ο Σωτήρης Νίνης ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και θα προλάβει το ματς με τη Λάρισα. Ο νεαρός μέσος δεν θα χρησιμοποιηθεί στο Κύπελλο, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος θλάσης. Ο Λέτο θα είναι διαθέσιμος για το ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα, την Τετάρτη. Να σημειωθεί ότι με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Golden Team, Λάντο Φουσού και Σταμπολζίεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x