Stoiximan Super League

Αντωνιάδης: «Αυτό το μήνα κρίνεται το πρωτάθλημα»

Την πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και όλα θα κριθούν μέσα στον Φεβρουάριο, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες, δεν κερδίζεις», τόνισε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Πιστεύω ότι θα μείνει», η άποψη του κ. Αντωνιάδη για τον Σαλπιγγίδη, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις .

Την πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και όλα θα κριθούν μέσα στον Φεβρουάριο, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

«Όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες, δεν κερδίζεις», τόνισε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Πιστεύω ότι θα μείνει», η άποψη του κ. Αντωνιάδη για τον Σαλπιγγίδη, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις Βγενόπουλου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Αντωνιάδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Μόνο καλό δεν ήταν το χθεσινό αποτέλεσμα. Αυτοί, όμως, είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Όταν δεν τις εκμεταλλεύεσαι, δεν μπορείς να κερδίσεις. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η ΑΕΚ είχε καλούς αμυντικούς προσανατολισμούς.», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ για το χθεσινό ντέρμπι και στη συνέχεια μίλησε για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Είναι φιλότιμο παιδί. Η δική μου επιθυμία είναι να μείνει. Ελπίζω ότι η διοίκηση το χειρίζεται καλά. Ίσως να έχει κάποια πρόταση από το εξωτερικό και σε συνδυασμό με τα χρήματα να σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο. Έχω την αίσθηση ότι θα μείνει, επειδή είναι φιλότιμο παιδί και δεν θέλει να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Ίσως, όμως, να κοιτάξει την περίπτωση του εξωτερικού. Ήταν μεγάλη υπόθεση ότι πέτυχε το γκολ με το οποίο η Εθνική Ελλάδας πήγε στο Μουντιάλ».

Στη συνέχεια, ο κ. Αντωνιάδης μίλησε για τις πιθανότητες του «τριφυλλιού» να κατακτήσει τον φετινό τίτλο: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτός ο μήνας (σ.σ.: ο Φεβρουάριος) θα είναι κομβικός για την έκβαση του πρωταθλήματος. Αν υπάρξει μεγάλη βαθμολογική διαφορά του Παναθηναϊκού από τους υπόλοιπους, ίσως τότε πούμε ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Πρέπει να παίζει πολύ καλά για να κερδίσει ακόμα και κατώτερες ομάδες. Πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να κερδίσει. Χθες μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν κερδίσαμε. Αν διατηρήσουμε καλή διαφορά, τότε μπορούμε τον Μάρτιο να πούμε ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά την εικόνα του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν: «Έχει μια ηρεμία και δεν έχει αλαλούμ με παίκτες. Έχει καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό οφείλεται πρώτα στον Γκαρσία που έχει ηρεμήσει φέτος και δεύτερον στην παρουσία αυτού του… σατανά του Βιτόλο. Με την παρουσία αυτού του παιδιού έχει ανασάνει όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ. Παίζουνε πολύ καλά την αντεπίθεση, κάτι που κάνει και η ΑΕΚ. Βλέπεις στην ΑΕΚ ότι υπάρχει ο Τζεμπούρ, ενώ στον ΠΑΟΚ είναι ο γρήγορος και επικίνδυνος Βιεϊρίνια. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχθεί γκολ τις τελευταίες αγωνιστικές».

Καταλήγοντας, ο Aντώνης Αντωνιάδης δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου: «Δεν πρέπει και δεν δικαιούμαι να κάνω σχόλιο. Είμαι αντιπρόεδρος της ομάδας και εκείνο που με απασχολεί είναι τα αγωνιστικά θέματα. Αυτά είναι διοικητικού χαρακτήρα. Ασχολούμαι μόνο με το αγωνιστικό και το χαιρόμαστε για αυτό. Επειδή πήγα στην κηδεία του αείμνηστού του Γιώργου Παντελάκη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είπαν ότι με εκτιμούν επειδή είμαι ο μοναδικός που πήγα από την Αθήνα στην κηδεία του Παντελάκη. Τους έμεινε αυτό το πράγμα, αλλά εγώ πήγα επειδή τον αγαπούσα και πήγα μία μέρα νωρίτερα από τον Παναθηναϊκό. Είχε μείνει στην ιστορία των Ελλήνων παραγόντων».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x