Λάμπρος Γκαραγκάνης

Με γκέλα στη Λάρισα κάνει δεύτερη είδηση τη Μενεγάκη!

www.sport-fm.gr

Στην Ελλάδα που η οικονομική κρίση έχει φέρει σε τέλμα τις μεγάλες εταιρείες και τους εργοδότες κι έχει εξαθλιώσει τον απλό εργαζόμενο, τα μπουζούκια είναι γεμάτα και η Mercedes παρουσίασε αύξηση στις πωλήσεις της το 2009! Στην Ελλάδα, που σε εκατό μέρες θα έφτιαχναν τα πάντα και θα φαινόταν η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς, θα φορολογείται σε λίγο ο αέρας που αναπνέουμε και το μπλουζάκι μας θα «εξετάζεται» αν είναι από οικολογικό υλικό! Στην Ελλάδα, που χώρισε η Ελένη Μενεγάκη και τα περιοδικά ποικίλης ύλης έβγαλαν έκτακτες εκδόσεις, ενώ η τηλεόραση «ξανανιώνει» στις μετρήσεις από ένα τόσο… σοβαρό θέμα, η αξιολόγηση της είδησης είναι μία έννοια παντελώς άγνωστη.

Και στο μάτι του κυκλώνα μπαίνουν οι δημοσιογράφοι, που για τους καχύποπτους διαμορφώνουν συνειδήσεις και «φτιάχνουν» πιασάρικες ειδήσεις, χωρίς να εξετάζει κανείς σε τι κοινό απευθύνονται. Τα όσα αναφέρω δεν είναι μομφή προς το κοινό, όμως προς μερίδα του. Η δυστυχία της υπόθεσης είναι πως αναγκάζονται ορισμένα Μέσα, προκειμένου να κρατήσουν συσπειρωμένο το άθροισμα του... 1,30 ευρώ του κόσμου τους, να γράφουν ακριβώς όσα θέλει να διαβάσει αυτός. Και στο ποδόσφαιρο δεν είναι απλά τα πράγματα: «εξηγήστε μου τι είναι Θεός και θ΄ αρχίζω να πιστεύω», έλεγε ο Αϊνστάιν, χωρίς να μπορούσε να καταλάβει τότε τι επιρροή μπορεί ν΄ ασκήσει στους «πιστούς» της η μπάλα.

Το -2, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, που «χάρισε» ο Παναθηναϊκός έβγαλε από τα λαγούμια του πολύ κόσμο, που άρχισε ήδη να διαμορφώνει κλίμα, αναμοχλεύοντας διαιτητικά σφάλματα εναντίον αντιπάλων των «πρασίνων».

Η αφορμή, δυστυχώς, εδόθη την Κυριακή το βράδυ από έναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει το «τριφύλλι» τα τελευταία χρόνια. Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε διαιρεμένος. Διοικητικά είναι έτσι κι αλλιώς, αλλά όταν αντιμετωπίζεται με διχογνωμία ένα τόσο κακό αποτέλεσμα, σε μία καίρια καμπή του πρωταθλήματος, με πρόσχημα την καλή εμφάνιση, τότε υπάρχει πρόβλημα. Το ματς με τη Λάρισα στον Κάμπο είναι παραπάνω από τρεις βαθμοί, για τους Αθηναίους φιλοξενούμενους. Είναι τεστ νεύρων, ενότητας, επικοινωνιακής τακτικής και φυσικά τίτλου!

Η ΑΕΛ «καίγεται» για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει ν΄ αποφύγει τον εφιάλτη της Β΄ Εθνικής, ο Κουζέν, πιθανώς, να παίξει (και αυτό δεν είναι απλός πονοκέφαλος για το «τριφύλλι»), το «Αλκαζάρ» θα φλέγεται και ο Παναθηναϊκός θα ρισκάρει όχι μόνο την άνετη πρωτιά, αλλά και τα… διαπιστευτήριά του στην κοινή γνώμη, ανεξαρτήτως χρώματος. Η ισοπαλία ή ήττα θα δώσει τροφή σε περίεργα μυαλά! Τα άρθρα τους τα έχω μπροστά στα μάτια μου: «Πώς θα ήταν η βαθμολογία αν είχε δώσει το πέναλτι στον Άρη;» ή κάτι τέτοιο… Προτιμώ τα ρεπορτάζ γιατί χώρισε η Μενεγάκη! Είναι σίγουρα πιο ενδιαφέροντα και πρωτότυπα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x