Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κατάφερε να μείνει αήττητος και… πίσω από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Έχουν ευθύνες και οι παίκτες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM σε ένα στατιστικό με τον Ολυμπιακό που δείχνει την «αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών για ό,τι έγινε!

Το οξύμωρο με την υπεροχή του Παναθηναϊκού έναντι του Ολυμπιακού, τόσο χθες όσο και συνολικά στη σεζόν, που παρόλα αυτά δεν του έφτασε για να μην τερματίσει τέταρτος, κατέγραψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός τελειώνει καταστροφικά το πρωτάθλημα, όντας τέταρτος. Μια ομάδα που ήταν πρώτη στο τέλος του πρώτου γύρου, φαινόταν ότι είχε κάνει βήματα μπροστά, έφτασε να τερματίσει τέταρτη, έχοντας μάλιστα ένα τρομερό στατιστικό. Σε έξι ματς με τον Ολυμπιακό να μην έχει καμία ήττα, αλλά να τελειώνει δύο βαθμούς πίσω του. Δεν μπορώ να σκεφτώ ξανά κάτι ανάλογο. Να έχει τέτοια υπεροχή έναντι του Ολυμπιακού βάσει αποτελεσμάτων και εικόνας, αλλά να τερματίζει πίσω του! Το χθεσινό για εμένα δεν έκρινε την τέταρτη θέση, ο Παναθηναϊκός ήταν καταρρακωμένος. Στο πρώτο ημίχρονο έχει κάνει μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις, με το σκορ 1-0. Ήμουν βέβαιος ότι δεν θα κερδίσει μετά. Στο δεύτερο ημίχρονο λογικά έπεσε η απόδοσή του, ενώ αντέδρασε και ο αντίπαλος. Ήταν τρομερό ότι έγιναν τρεις παίκτες αναγκαστικά αλλαγή, ενώ οι παίκτες που μπήκαν δεν βοήθησαν. Ξαφνικά ο Παναθηναϊκός έπαιζε με εννιά. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, που τελείωσε πλέον, η απόφαση της απόλυσης του Γιοβάνοβιτς και της πρόσληψης του Τερίμ από πλευράς Αλαφούζου, αποδείχτηκε λανθασμένη. Ειδικά το δεύτερο κομμάτι. Αν το είχε χάσει ο Παναθηναϊκός θα έφταιγε ο Γιοβάνοβιτς, τώρα όλοι λένε ότι ευθύνεται ο Αλαφούζος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού εξέφρασε την άποψη ότι ίσως ο Κόντης θα μπορούσε αντί του Ζέκα να βάλει ένα μπακ, για παράδειγμα τον Βαγιαννίδη με τον Κώτσιρα να περνάει στο αριστερό άκρο της άμυνας των «πράσινων», για να διατηρήσει τον Βιλένα στη φυσική του θέση, στα χαφ.

Ο Νικολογιάννης τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να καταλάβουν πως έχουμε φτάσει σχεδόν στο μηδέν και πρέπει κι αυτοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να βγουν μπροστά και να πάρουν το Κύπελλο.

Και επισήμανε πως το «τριφύλλι» πρέπει να βρει το καλοκαίρι έναν νέο προπονητή, με «βαρύ» βιογραφικό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x