Stoiximan Super League

Σοβαρό το πρόβλημα του Γκερέιρο

Από ιό της λοιμώδους μονοπυρήνωσης έχει προσβληθεί ο Ρότζερ Γκερέιρο, όπως διαπιστώθηκε μετά τις αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ήπαρ και τη σπλήνα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα εξετάζεται τακτικά μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του οργανισμού του θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Κανένας κίνδυνος για τη ζωή ή την καριέρα του. .

Από ιό της λοιμώδους μονοπυρήνωσης έχει προσβληθεί ο Ρότζερ Γκερέιρο, όπως διαπιστώθηκε μετά τις αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ήπαρ και τη σπλήνα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα υποβάλλεται σε εβδομαδιαίο αιματολογικό έλεγχο και μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του οργανισμού του θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Εκτιμάται πάντως πως σε μερικές εβδομάδες θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση. Η κατάστασή του αντιμετωπίζεται χωρίς αντιβιοτικά και με αποχή από τη σωματική δραστηριότητα.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχε και ο Ριβάλντο στο διάστημα που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δύο μήνες. Ο ιός αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ή την καριέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Σημειώνεται πως δεν υπάρχει ουσιαστικός κίνδυνος μετάδοσης του ιού στους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα προφυλαχθούν αν τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

Ο ποδοσφαιριστής Ρότζερ Γκερέιρο έχει προσβληθεί από ιό της ομάδας ιών της λοιμώδους μονοπυρήνωσης, με διαταραχές των ηπατικών δεικτών και συνοδό σπληνομεγαλία. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβάλλεται σε εβδομαδιαίο αιματολογικό έλεγχο. Μέχρι να επανέλθουν σε φυσιολογικές τιμές οι ηπατικοί δείκτες και σε φυσιολογικές διαστάσεις ο σπλήνας, ο αθλητής θα πρέπει να απέχει από αθλητικές δραστηριότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x