Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Ποτέ δεν είπα τέτοια πράγματα…»

Σε διάψευση δημοσιεύματος που του απέδιδε σαφείς αιχμές κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς προέβη ο Ράφικ Τζεμπούρ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ. «Ποτέ δεν είπα για τον προπονητή μου αυτά που δημοσιεύτηκαν. Είναι ψέματα και δεν με αντιπροσωπεύουν. Νιώθω πολύ καλά στην ΑΕΚ», ανέφερε. «Δεν κινδυνεύει η ζωή ή η καριέρα του Γκερέιρο», στο www.sport-fm.gr ο γιατρός της ομάδας.

Σε διάψευση δημοσιεύματος που του απέδιδε σαφείς αιχμές κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς προέβη ο Ράφικ Τζεμπούρ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ. Ο Γαλλοαλγερινός φορ δηλώνει ευτυχής στην «Ένωση» και προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας. Αναλυτικά η δήλωση του Τζεμπούρ:

«Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ποτέ δεν είπα για τον προπονητή μου αυτά που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Le Buteur» της Αλγερίας. Είναι ψέματα και δεν με αντιπροσωπεύουν. Νιώθω πολύ καλά στην ΑΕΚ, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Μπάγεβιτς. Ιδιαίτερα τώρα που γύρισα και αγωνίζομαι στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέρος της και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας της Αλγερίας απέδιδε τα λεγόμενα του Τζεμπούρ ως εξής:

«Ο προπονητής δεν δουλεύει ιδιαίτερα στην τακτική. Η όποια δουλειά έχει γίνει σε αυτό το κομμάτι δεν με πείθει. Εμεινα, μάλιστα, έκπληκτος όταν κάποιοι δημοσιογράφοι τον βαθμολόγησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με οκτώ με άριστα το δέκα. Σε εκείνο το παιχνίδι είχαμε αποτύχει τακτικά».

«Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μου επιτρέπει να λάμψω. Πρέπει να κοιτάξω το καλύτερο για μένα και προσωπικά θα ήθελα να παίξω στη Γερμανία. Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα πρωτάθλημα που μου ταιριάζει και πιστεύω ότι θα μου δώσει τη δυνατότητα να διακριθώ, όπως διακρίνονται κι άλλοι συμπαίκτες μου στην εθνική, ο Ματμούρ, ο Γιαχία, ο Ζιανί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x