Stoiximan Super League

Ντουγκλάο: «Με πλησίασαν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ»

Την αποκάλυψη ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ τον προσέγγισαν για να τον αποκτήσουν έκανε ο Ντουγκλάο, μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα. «Από το ελληνικό πρωτάθλημα με πλησίασαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, ενώ από την Bundesliga η Βέρντερ Βρέμης και η Χέρτα. Το ιδανικό θα ήταν να αγωνιστώ σε μία ομάδα που συμμετέχει στο Champions League», δήλωσε ο 23χρονος αμυντικός της Καβάλας.

Την αποκάλυψη ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ τον προσέγγισαν για να τον αποκτήσουν έκανε ο Ντουγκλάο, μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα. Ο 23χρονος αμυντικός της Καβάλας έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Σούπερ Λίγκα και δεν πέρασε απαρατήρητος από τους «μεγάλους».

«Είχα πολλές προτάσεις από την Ελλάδα και τη Γερμανία, αλλά ο πρόεδρος της Καβάλας προτίμησε να μην με παραχωρήσει τον χειμώνα. Από το ελληνικό πρωτάθλημα με πλησίασαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, ενώ από την Bundesliga η Βέρντερ Βρέμης και η Χέρτα. Το ιδανικό θα ήταν να αγωνιστώ σε μία ομάδα που συμμετέχει στο Champions League», δήλωσε ο Ντάγκλας Φερέιρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος στην ομάδα της Καβάλας. «Έκανα λάθος που έφυγα νωρίς από τη Ρίο Κλάρο για το εξωτερικό και το μετάνιωσα. Στη Γαλλία δεν είχα ευκαιρίες, αλλά ωρίμασα αγωνιστικά. Τώρα πλέον στην Καβάλα μπορώ να δείξω την αξία μου παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Ήρθα μη γνωρίζοντας τίποτα για την ομάδα, αλλά αρχίσαμε πολύ καλά και προκαλέσαμε έκπληξη σε όλους φτάνοντας στις πρώτες θέσεις. Εξαιτίας κάποιων τραυματισμών και τιμωριών δεν συνεχίσαμε ανάλογα, αλλά αυτό δεν μειώνει την καλή μας πορεία», ανέφερε, ενώ σχολιάζοντας την απόκτηση του διάσημου συμπατριώτη του, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόκτηση του Ντενίλσον. Είναι ένας παίκτης μεγάλης ποιότητας, διεθνούς φήμης και θα μας βοηθήσει πολύ».

Όσο για τις εκτιμήσεις του για τη μάχη του πρωταθλήματος, ο αμυντικός των «αργοναυτών» είπε: «… Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα, καθώς έχει προβάδισμα έξι βαθμών από τον δεύτερο. Είναι δύσκολο να καλυφθεί αυτή η διαφορά, αλλά όλα είναι πιθανά», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να έχει η Ελλάδα καλή παρουσία στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x