Stoiximan Super League

Χωρίς τρεις με Ατρόμητο

Με τις αναμενόμενες απουσίες των τραυματιών Ντιόγο, Ντουντού και Όσκαρ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:45, ΝΕΤ). Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» και τα πλάνα του Μπάντοβιτς. Διαψεύσεις από την ΠΑΕ για Ντιόγο και Ντε Μος. Με βαριά «καμπάνα» από την UEFA κινδυνεύουν οι Πειραιώτες.

Με τις αναμενόμενες απουσίες των τραυματιών Ντιόγο, Ντουντού και Όσκαρ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:45, ΝΕΤ). Ο Ντουντού συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ντιόγκο έκανε θεραπεία. Ο Όσκαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Λεονάρντο.

Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Έντσο Μαρέσκα, παρότι για να ξεκουραστεί από τα συνεχή ματς έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Εκτός παραμένει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αυτοί είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το απόγευμα του Σαββάτου (18:30).

Αλλάζει το σύστημα

Τη σκέψη να αλλάξει το σύστημα από 4-3-2-1 σε 4-2-3-1 έχει ο Μπάντοβιτς, ο οποίος πιστεύει ότι το δεύτερο λειτούργησε καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ενδέχεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ζαϊρί και τον Ντάρμπισαϊρ, οι οποίοι μπήκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Ρόμα. Ο 41 ετών προπονητής σκέφτεται να κάνει αλλαγές στον άξονα, όπου θα τοποθετήσει τον Τοροσίδη και ένας εκ των Γκαλίτσιου ή Ζεβλάκοφ θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ.

Δεν παραχωρείται ο Ντιόγο

Δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Ντιόγο στη Σάο Πάουλο. Οι Βραζιλιάνοι προσέγγισαν τον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 23χρονο επιθετικό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν αρνητικά στη συγκεκριμένη πρόταση και ξεκαθάρισαν ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται. Η διοίκηση διαψεύδει τα όσα ισχυρίζονται οι Βραζιλιάνοι και τονίζουν ότι εξαρχής απορρίφθηκε η πρόταση που ήταν για 400.000 ευρώ και όχι για 200.000 ευρώ.

Διαψεύδουν για Ντε Μος

Τις δηλώσεις του Αάντ Ντε Μος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δέχθηκε κρούση από άνθρωπο του Ολυμπιακού για να συνεργαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο, διαψεύδει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Οι διοικούντες τόνιζαν ότι «όχι μόνο δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση, αλλά ούτε καν ερώτηση προς τον κ. Ντε Μος, ούτε για κανέναν άλλο προπονητή, αφού στην παρούσα φάση το συγκεκριμένο θέμα δεν μας απασχολεί».

Απειλή «καμπάνας»

Με βαριά «καμπάνα» από την UEFA κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για όσα έγιναν στον αγώνα με την Μπορντό. Ο Ιρλανδός παρατηρητής Ντένις Κρουζ και ο Άγγλος διαιτητή Χάουαρντ Γουέμπ «καίνε» τους Πειραιώτες στις εκθέσεις τους. Συγκεκριμένα αναφέρουν πρόβλημα ασφάλειας (!), τη χρήση λέιζερ, τα αντικείμενα που πέταξαν οπαδοί του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα στους αντίστοιχους της Μπορντό και τη ρίψη αντικειμένων προς τον τέταρτο διαιτητή στην αποχώρηση των διαιτητών.

Επίσης αναφέρεται ότι τα μέτρα που πάρθηκαν δεν ήταν σωστά, ενώ το μόνο που αναγνωρίζεται είναι ότι ο αγώνας διεξήχθη χωρίς προβλήματα. Ο κίνδυνος τιμωρίας του γηπέδου είναι πια περισσότερο ορατός από ποτέ και υπάρχει φόβος ακόμα και για δύο αγωνιστικές.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x