Stoiximan Super League

Σισέ: «Εμείς το πρωτάθλημα, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Σε μεγάλη συνέντευξη που δημοσιεύει το περιοδικό Status, ο Τζιμπρίλ Σισέ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, στέλνει το μήνυμα πως το «τριφύλλι» δεν φοβάται κανέναν και αποκαλύπτει την αντίδρασή του στη θέα χιλιάδων φίλων της ομάδας στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του. Δείτε τι λέει για το συμβόλαιό του, τον Νιόπλια, τον Πατέρα και τον Τεν Κάτε!

Σε μεγάλη συνέντευξη που δημοσιεύει το περιοδικό Status, ο Τζιμπρίλ Σισέ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, στέλνει το μήνυμα πως το «τριφύλλι» δεν φοβάται κανέναν και αποκαλύπτει την αντίδρασή του στη θέα χιλιάδων φίλων της ομάδας στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του. Δείτε τι λέει για το συμβόλαιό του, τον Νιόπλια, τον Πατέρα και τον Τεν Κάτε!

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

«Στο πρώτο ματς στην έδρα τους, δεν σκόραρα και τσαντίστηκα. Δεν μου συμβαίνει συχνά. Στην Αγγλία και τη Γαλλία συνήθως πετύχαινα γκολ στα ντέρμπι. Μόνο εδώ δεν τα κατάφερα. Θέλω να σκοράρω δύο φορές στο ματς με τον Ολυμπιακό για να αναπληρώσω το γκολ που δεν έβαλα στον πρώτο γύρο. Αν στα παιχνίδια που απομένουν παίξουμε όπως μπορούμε, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και θα είμαστε πρωταθλητές».

Για την αλλαγή προπονητή, ο Σισέ είπε:

«Ο κόσμος σταμάτησε να είναι πιεστικός όταν αλλάξαμε τεχνικό. Ο Τεν Κάτε ήθελε και αυτός να φέρει το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό. Ήταν ωραίος τύπος, μου άρεσε ο Χενκ. Ήταν αρκετά χαλαρός επειδή έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, όπως η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα. Όμως όταν έφτανε η ώρα για προπόνηση ή αγώνα, γινόταν αυστηρός και απαιτητικός. Και ο νέος τεχνικός μου αρέσει. Έχει διαφορετική νοοτροπία και βλέπει το ποδόσφαιρο από άλλη γωνία. Έχει και αυτός την ίδια σφοδρή επιθυμία να πάρουμε τον τίτλο».

Στη συνέχεια ο σταρ του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι δεν νιώθει άγχος επειδή αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην Ελλάδα και αποκαλύπτει τα συναισθήματά του όταν προσγειώθηκε στη χώρα μας και είδε τον κόσμο που περίμενε.

«Είμαι συνηθισμένος σε τέτοια πίεση. Και στη Λίβερπουλ ήμουν η πιο ακριβή μεταγραφή. Για να είμαι ειλικρινής όταν είδα το πλήθος, σάστισα. Είχαν μαζευτεί χιλιάδες άνθρωποι και σκέφτηκα ότι δεν έπρεπε να τα κάνω θάλασσα. Τα παιδιά μου και η γυναίκα μου φοβήθηκαν λιγάκι αλλά εμένα μου άρεσε η φάση».

Για τη σχέση του με τον πρόεδρο της ομάδας, Νικόλα Πατέρα, ο Σισέ είχε μόνο καλά λόγια.

«Ο Νικόλας Πατέρας είναι πρώτα από όλα πρόεδρος του Παναθηναϊκού και αφεντικό μου, αλλά τον θεωρώ και φίλο. Δεν θέλω να πάνε στράφι τα χρήματα που επένδυσε, δεν μου αρέσει να στεναχωρώ τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα».

Για το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, ο άσος του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και προτίθεται να το εξαντλήσει.

«Προς το παρόν, εδώ έχω ότι χρειάζομαι. Δεν σκέφτομαι να φύγω. Έχω τετραετές συμβόλαιο και σκοπεύω να το τιμήσω. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η ζωή. Όμως αυτήν την ώρα νιώθω σαν το σπίτι μου και έχω υπέροχη σχέση με όλους. Με τον πρόεδρο, τους ανθρώπους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου».

Σχετικά με τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, που του στέρησαν και τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις, ο Σισέ έχει μια στάση που ξαφνιάζει.

«Γεννήθηκα χωρίς φόβο μέσα μου. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον θεό ή τη μητέρα μου. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο. Δεν πήγα στο Μουντιάλ ή το Euro για να περάσω μια δοκιμασία. Έσπασα το πόδι μου, αλλά δεν πέθανα. Τα παιδιά είναι υγιή, η οικογένειά μου πλήρης, οπότε ένιωθα ευλογημένος. Αν είσαι δυνατός πνευματικά, μπορείς να πετύχεις τα πάντα».

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε για το τελευταίο του τατουάζ, λέγοντας ότι έκανε μια περικεφαλαία Σπαρτιάτη, ως αφιέρωση στην Ελλάδα και προανήγγειλε αλλαγές στην κόμμωσή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού σκέφτεται να βάψει τα μαλλιά του πράσινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x