Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Καπνός» τα εισιτήρια!

Μόνο λίγες ώρες έμειναν στα εκδοτήρια τα εισιτήρια του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι οπαδοί των "πρασίνων" μέχρι το μεσημέρι είχαν εξαντλήσει όσα βγήκαν προς πώληση για την αναμέτρηση της Κυριακής. Χωρίς μπακ -λόγω των τραυματισμών- η αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Νιόπλιας για το παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης.

Μόνο λίγες ώρες έμειναν στα εκδοτήρια τα εισιτήρια του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των "πρασίνων" είχαν εξαντλήσει όσα βγήκαν προς πώληση για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ εξαντλήθηκαν από όλα τα σημεία διάθεσης.

Με αυτή την αφορμή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού που για μια ακόμα φορά σπεύδουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να την υποστηρίξουν μαζικά με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκδόθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Τρίτης. Είναι η πρώτη φορά που εισιτήρια για έναν αγώνα του "τριφυλλιού" για το πρωτάθλημα εξαντλούνται απο την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσής τους.

Αποστολή χωρίς... μπακ

Με τρεις απουσίες στα άκρα της άμυνας θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στο Βέλγιο, με στόχο την υπέρβαση και την ανατροπή του εις βάρος του 3-1 στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, για τους «16» του Europa League. Μετά τον Νίκο Σπυρόπουλο και τον Φίλιππο Δάρλα, που έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω μυϊκών τραυματισμών, αλλά και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που έχει πρόβλημα στον αχίλλειο, στη λίστα των απόντων προστέθηκε και ο Στέργος Μαρίνος, αφού έχει υποστεί διάταση αριστερού προσαγωγού, προπονήθηκε ατομικά και θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε 3 με 4 ημέρες. Πέραν των προαναφερθέντων, ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σιμάο και τον Γιώργο Μαχλελή, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην UEFA.

Όλα δείχνουν πως αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Καντέ, δεξί ο Βύντρα και στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Σαριέγκι με τον Μπιέρσμιρ ή τον Κατσουράνη. Ο Σουηδός έχει να παίξει αρκετό καιρό ως βασικός, ενώ ο Έλληνας άσος έχει ρυθμό και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση στο παρελθόν.

Αν ο «Κατσούρ» παίξει στην άμυνα, τότε την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Νίνης (σ.σ.: ο Σιμάο είναι τιμωρημένος). Θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικούν ο Ρουκάβινα με τον Σαλπιγγίδη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για το Βέλγιο με πτήση τσάρτερ την Τετάρτη στις 10:30. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή του, Νίκου Νιόπλια, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 18:30 στο «Μορίς Ντουφράσν» και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί μισή ώρα αργότερα στο ίδιο μέρος.

Το πλάνο της «πράσινης» αυτοκρατορίας!

Δύο παίκτες τύπου «Σισέ» χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να δημιουργήσει μια «πράσινη» αυτοκρατορία τα επόμενα χρόνια, όπως δήλωσε χθες ο Ανδρέας Βγενόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα και το «τριφύλλι» διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδας, όμως οι παράγοντες της ΠΑΕ ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν.

Οι διοικούντες επιθυμούν να παραμείνει ο Νίκος Νιόπλιας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά αυτό το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος Απριλίου (όταν θα έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού). Όπως αναφέρει η «SportDay», οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση τριών έτοιμων παικτών για την ενδεκάδα και δύο ακόμα που θα αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις.

Όσον αφορά τους έτοιμους παίκτες, ο ένας θα είναι στόπερ, ο δεύτερος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός και ο τρίτος δεξιοπόδαρος επιθετικός. Οι δύο από αυτούς θα είναι παίκτες που θα μπουν κατευθείαν στα βαθιά και θα κάνουν τη διαφορά, με το βάρος να πέφτει στον κεντρικό αμυντικό που αποτελεί προτεραιότητα.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει τώρα, δεν θα χρειαστούν πάνω από 10 εκατ. ευρώ για να κάνει ο Παναθηναϊκός τις λίγες αλλά καλές μεταγραφές που θέλει. Το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ θα δοθεί για τον αμυντικό και το ένα από τα δύο χαφ που θα αποκτηθούν.

Χθες, ο κ. Βγενόπουλος ανέφερε ότι «θα είναι έγκλημα να φύγει ο Πατέρας». Με αυτή τη δήλωση θέλησε να τονίσει ότι για να παραμείνει ενεργός, θέλει να συνεχίσει την πορεία του στην προεδρία ο Νικόλας Πατέρας. Στη συνέχεια, ο «Mr. MIG» απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους πρώην συνεργάτες του στην «ΠΕΚ», οι οποίοι δεν μπήκαν στην πρώτη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, να το κάνουν τώρα, ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει πανίσχυρος.

Στο «τριφύλλι» περιμένουν στο τέλος της σεζόν την απόφαση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη για το μέλλον του. Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο επιθετικός του Παναθηναϊκού να πάει στον ΠΑΟΚ, εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό. Αν ο διεθνής άσος αποχωρήσει από το «τριφύλλι», τότε οι διοικούντες την ομάδα θα κινηθούν για την αντικατάστασή του.

Στο τέλος της σεζόν θα γίνει η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε διάφορες ομάδες. Οι Νιόπλιας και Αντωνίου θα αποφασίσουν αν κάποιος από τους δανεικούς (Μάτος, Μόρις, Ντέιβιντ και Μάντζιος) θα επιστρέψει στο δυναμικό της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x