Stoiximan Super League

SKODA Ξάνθη – Ατρόμητος 2-1(Τελικό)

.

Μικρο- επισόδεια στο γήπεδο. Παίκτες της Ξάνθης επιτέθηκαν στον διαιτητή.

90+4' Λήξη της αναμέτρησης

90+2’ Διακόπηκε για λίγα δευτερόλεπτα το παιχνίδι, καθώς τη στιγμή που ο Ατρόμητος βρισκόταν στην επίθεση, βρέθηκε δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

90' Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων

88’ Κίτρινη κάρτα στον Κιντάνα

84' ΓΚΟΛ 2-1 ο Ατρόμητος. Ο Σαγκανόφσκι, μείωσε το σκορ για την ομάδα του, με πλασέ από κοντινή απόσταση

82΄ Αλλαγή για τη Ξάνθη. Ο Σουάνης στη θέση του Μπούγκα.

80' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Αναστασάκος στη θέση του Μπλένχιο.

67’ ΓΚΟΛ 2-0 για τη Ξάνθη. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Έλιγκτον με προβολή, ύστερα από σέντρα του Πόι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι όπως κυλούν τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, μέχρι στιγμής, η Ξάνθη βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφήνοντας πίσω της τον Λεβαδειακό

55' Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Λέιτε, ο Έλιγκτον.

53' Κίτρινη κάρτα στον Μελισσά.

46' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Νάστο στη θέση του Σκόνδρα

46' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Φαβάλι στη θέση του Σαρμιέντο

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

*Συγγνώμη, για τα λάθη που έχει κάνει στα χρόνια που διοικεί την Ξάνθη, ζήτησε από τον κόσμο της ακριτικής ομάδας κατά την ανάπαυλα του ματς, ο Χρήστος Πανόπουλος.

45+2' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

44' ΓΚΟΛ 1-0 η Ξάνθη. Ο Πόι έστρωσε την μπάλα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι στον Κιντάνα, ο οποίος ερχόταν με φόρα και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

39' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Η κεφαλιά του Καλατζή, πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

38' Κίτρινη κάρτα στον Βάλλα.

36’ Δοκάρι για τη Ξάνθη. Σε μία περίεργη φάση, στην οποία ο Μιχαηλίδης βρέθηκε εκτός θέσης, ο Πόι γύρισε την μπάλα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι στον Κιντάνα. Ο Αργεντινός δοκίμασε ένα γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

26’ Σουτ του Κιντάνα, ο Μιχαηλίδης έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

21’ Πάλι απείλησε η Ξάνθη την εστία του Ατρόμητου, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους Ακρίτες. Ο Μαρσελίνιο βρέθηκε απέναντι από τον Μιχαηλίδη, καθώς εισήλθε στην περιοχή από αριστερά, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

11’ Κι άλλη μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Πόι έστρωσε την μπάλα από αριστερά στον Μπούγκα, ο οποίος αν και βρέθηκε πρόσωπο με το τέρμα δεν κατάφερε να πλασάρει ιδανικά.

8’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Πόι βρέθηκε απέναντι από τον Μιχαηλίδη, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

• Υπήρξε καθυστέρηση περίπου 10' μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, προκειμένου να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος, από τα χαρτάκια που έχουν πετάξει οι οπαδοί των γηπεδούχων.

• «Τελικό» χαρακτήρισε για την ομάδα του το σημερινό παιχνίδι ο Στάθης Σταθάκης. Ο αμυντικός της Ξάνθης, σε δηλώσεις του λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι το τρίποντο θα το πάρει η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη.

•Τις υπηρεσίες των Παπαδημητρίου και Φλίσκα θα στερηθεί ο Νίκος Κεχαγιάς, ενώ, από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Ολιβέιρα και Τάτο και τους τραυματίες Μπαζίνσκι και Καραγκούνη.

Οι συνθέσεις:

SKODA Ξάνθη(Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Στρμπα, Κωστούλας, Τζάγκι, Πόι, Μπούγκα, Στίνγκα, Λεΐτε, Βάλλας, Κιντάνα

Ατρόμητος(Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Καλατζής Σκόνδρας

Διαιτητής: Δ. Καλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x