Stoiximan Super League

Χριστοδουλόπουλος: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα»

Τους ίδιους στόχους με τον Παναθηναϊκό έχει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο www.sport-fm.gr, στο περιθώριο εκδήλωσης που έγινε σε πολυκατάστημα της Αθήνας. Ο παίκτης του "τριφυλλιού" ξεκαθάρισε ότι θέλησή του είναι να παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδος. Διαβάστε τι δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Τους προσωπικούς του στόχους σε άμεση συνάρτηση με αυτούς του Παναθηναϊκού, παρουσίασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» βρέθηκε σε εκδήλωση της Nike στο The Mall – Athens, με αφορμή την παρουσίαση του νέου ποδοσφαιρικού παπουτσιού της εταιρείας και ερωτηθείς για την απόφασή του σε ενδεχόμενη πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού, ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι δηλώσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή στο www.sport-fm.gr:

Πόσο επηρεάζει την απόδοση ενός παίκτη το παπούτσι που φοράει;

«Το παπούτσι που φοράει ένας ποδοσφαιριστής είναι το Α και το Ω. Ο κάθε παίκτης πρέπει να βρει το παπούτσι το οποίο του ταιριάζει και με το οποίο έχει γερά πατήματα. Το Mercurial Superfly της Nike βοηθάει πολύ τους μεσοεπιθετικούς παίκτες, καθώς τους κάνει πολύ πιο γρήγορους».

Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού παπουτσιού, σε σχέση με τα υπόλοιπα;

«Όσο και να ακουστεί περίεργο, το παπούτσι αυτό σου δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα και τη δυνατότητα να έχεις στα πρώτα μέτρα μεγαλύτερη εκρηκτικότητα, στοιχείο που στις μέρες μας, και όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο, είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό».

Θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην απόστολή της εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ;

«Δεν νομίζω… Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν έχω πάρει τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής, ώστε να έχω παιχνίδια στα πόδια μου και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρα στο μέλλον θα είμαι ένας από τους παίκτες που θα πλαισιώνουν την εθνική ομάδα. Ακόμα και στο προσεχές Μουντιάλ πάντως δεν αποκλείω τίποτα… ποτέ δεν ξέρεις».

Έχει πιθανότητες πρόκρισης η Ελλάδα, απέναντι σε Αργεντινή, Νιγηρία και Κορέα;

«Ασφαλώς και έχει πιθανότητες πρόκρισης. Έχω μιλήσει με τα παιδιά, τα οποία πιστεύουν πως έχουν πιθανότητες πρόκρισης και θα πάνε για να τα δώσουν όλα. Πρόκειται για έναν όμιλο και εύκολο αλλά και δύσκολο, εξαρτάται πώς θα παρουσιαστούμε εμείς σαν ομάδα. Έχουμε την ποιότητα και όλες τις δυνάμεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Αποτελεί όνειρο μία μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού;

«Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, πως οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα. Είμαστε πρωταθλητές, περιμένουμε να γίνουμε και κυπελλούχοι, από εκεί και πέρα ό,τι είναι να ‘ρθει, ας έρθει. Ξέρω τις δυνατότητές μου και το τί μπορώ να καταφέρω».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x