Stoiximan Super League

Λήξαν το θέμα με Τζεμπούρ

Χωρίς συνέχεια το θέμα που προέκυψε ανάμεσα σε Μπάγεβιτς και Τζεμπούρ, πριν από τον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο Γαλλοαλγερινός φορ εξήγησε πως δεν αντιλήφθηκε την εντολή του προπονητή του να πάει στα αποδυτήρια και ζήτησε συγγνώμη, η οποία έγινε δεκτή. Ανησυχία για Σκόκο και Νέμεθ. «Θα το συζητούσα για ΑΕΚ», ο Χούλιο Άλβαρες.

Χωρίς συνέχεια το θέμα που προέκυψε ανάμεσα σε Μπάγεβιτς και Τζεμπούρ, πριν από τον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο Γαλλοαλγερινός φορ στην προπόνηση της Πέμπτης συζήτησε με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, εξηγώντας του πως δεν κατάλαβε την εντολή να πάει στα αποδυτήρια πριν από την ομιλία του προπονητή και αυτός ήταν ο λόγος που δεν προσήλθε εγκαίρως σε αυτήν, με αποτέλεσμα ο προπονητής του να ενοχληθεί και να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας. Ο 25χρονος άσος αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη, την οποία και δέχτηκε ο 62χρονος τεχνικός, έτσι ένα ακόμη επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες θεωρείται λήξαν.

Πρόβλημα με Σκόκο και Νέμεθ

Δύο αγωνιστικούς πονοκεφάλους έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στην προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη δεν πήραν μέρος ο Νάτσο Σκόκο και ο Κρίστιαν Νέμεθ, λόγω κάκωσης στην ποδοκνημική και ενοχλήσεων στον γλουτιαίο αντίστοιχα. Η κατάσταση αμφοτέρων δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αλλά έκαναν θεραπεία και δεδομένου ότι απομένει λίγος χρόνος μέχρι το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», είναι εύλογο να υπάρχει ανησυχία.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέλυσε στους παίκτες του μέσω βίντεο τα λάθη που έκαναν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ζήτησε βελτίωση εν όψει συνέχειας των πλέι οφ, προκειμένου να μη χαθεί κι άλλο έδαφος. Η προπόνηση της Παρασκευής ορίστηκε για τις 18:30.

Στο μεταξύ, σε ότι αφορά τα μεταγραφικά θέματα, ο Τόνι Σαβέφσκι και ο Άρναρ Γκρέταρσον "τσεκάρουν" συνεχώς στόχους και είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν στα χέρια τους περισσότερα από 150 DVD με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την "Ένωση".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x