Μουντιάλ 2010

Μπουτ και Αόγκο στην προεπιλογή της Γερμανίας

Ο Χανς-Γιοργκ Μπουτ επελέγη από τον Γιόακιμ Λεβ να αντικαταστήσει τον τραυματία Ρενέ Άντλερ και θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Πέρα από τον 36χρονο γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου (που έχει μόνο τρεις εμφανίσεις με το εθνόσημο), ο ομοσπονδιακός τεχνικός στους 30 της προεπιλογής συμπεριέλαβε τον αμυντικό του Αμβούργου Ντένις Αόγκο

Ο Χανς-Γιοργκ Μπουτ επελέγη από τον Γιόακιμ Λεβ να αντικαταστήσει τον τραυματία Ρενέ Άντλερ και θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Πέρα από τον 36χρονο γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου (που έχει μόνο τρεις εμφανίσεις με το εθνόσημο), ο ομοσπονδιακός τεχνικός στους 30 της προεπιλογής συμπεριέλαβε τον αμυντικό του Αμβούργου Ντένις Αόγκο.

Μέχρι την 1η Ιουνίου θα αποφασιστεί ποιοι επτά παίκτες θα κοπούν για να προκύψει η 23μελης αποστολή των «πάντσερ» για το Μουντιάλ. Αναλυτικά οι εκλεκτοί:

Τερματοφύλακες: Τιμ Βίζε (Βέρντερ), Μάνουελ Νόιερ (Σάλκε), Χανς-Γιοργκ Μπουτ (Μπάγερν).

Αμυντικοί: Άρνε Φρίντριχ (Χέρτα), Ντένις Αόγκο, Ζερόμ Μπόατενγκ (Αμβούργο), Περ Μερτεζάκερ (Βέρντερ), Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν), Αντρέας Μπεκ (Χόφενχαϊμ), Σερντάρ Τάσι (Στουτγκάρδη), Χάικο Βέστερμαν (Σάλκε).

Μέσοι: Μάρκο Μάριν, Μεσούτ Οζίλ (Βέρντερ), Μίχαελ Μπάλακ (Τσέλσι), Μαρσέλ Γιάνσεν, Πιότρ Τροχόφσκι (Αμβούργο), Σάμι Κεντίρα, Κρίστιαν Τρες (Στουτγκάρδη), Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν), Τόνι Κρόος (Λεβερκούζεν).

Επιθετικοί: Μάριο Γκόμεζ, Τόμας Μίλερ, Μίροσλαβ Κλόζε (Μπάγερν), Κακάου (Στουτγκάρδη), Στέφαν Κίσλινγκ (Λεβερκούζεν), Λούκας Ποντόλσκι (Κολωνία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x