Stoiximan Super League

Αεκτσήδικη ψυχή!

Την ώρα που όλα έμοιαζαν χαμένα και η τελευταία θέση στα play off ήταν προ των πυλών, μίλησε η καρδιά και η ψυχή της «Ένωσης». Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-1 από τον Άρη, ενώ αγωνιζόταν με 9 παίκτες, αλλά με τρία γκολ μέσα σε 9 λεπτά, γύρισε το ματς, νίκησε 4-2 και πλέον ελπίζει ακόμα και σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Ροντέο» το ματς στο ΟΑΚΑ, αφού εκτός από τα 6 γκολ, υπήρξαν και τέσσερις αποβολές. Την Τετάρτη το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων στο Κλ. Βικελίδης.

Την ώρα που όλα έμοιαζαν χαμένα και η τελευταία θέση στα play off ήταν προ των πυλών, μίλησε η καρδιά και η ψυχή της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-1 από τον Άρη, ενώ αγωνιζόταν με 9 παίκτες, αλλά με τρία γκολ μέσα σε 9 λεπτά, γύρισε το ματς, νίκησε 4-2 και πλέον ελπίζει ακόμα και σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ροντέο» το ματς στο ΟΑΚΑ, αφού εκτός από τα 6 γκολ, υπήρξαν και τέσσερις αποβολές. Την Τετάρτη το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων στο Κλ. Βικελίδης.

Η βαθμολογία (σε τρεις αγώνες):

1. ΠΑΟΚ 10β.
2. ΟΣΦΠ 7
3. ΑΕΚ 5
4. ΑΡΗΣ 3

Το ματς:

Με διάταξη 4-4-2 παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άφησε ξανά στον πάγκο τον Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους έμεινε ο Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός αμυντικός αισθανόταν ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, γι’ αυτό προτιμήθηκε από το τεχνικό τιμ να πάρει ανάσες.



«Τρομοκρατικό χτύπημα»!

Χάρη σε ένα φοβερό τέρμα του Ραφίκ Τζεμπούρ η ΑΕΚ έφυγε για τα αποδυτήρια προηγούμενη 1-0 στο σκορ. Ο «τρομοκράτης» με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Μιχάλη Σηφάκη. Το γκολ του επιθετικού της «Ένωσης» σημειώθηκε στο 27ο λεπτό. Νωρίτερα, ο Άρης ήταν πιο δραστήριος επιθετικά, όχι όμως ουσιαστικός. Στην πρώτη φάση της αναμέτρησης (2’) ο Σάχα δεν μπλόκαρε σταθερά την εκτέλεση φάουλ του Νέτο, ωστόσο ο Γιάχιτς έκοψε σωτήρια προ του επερχόμενου Νασούτι, ενώ ο Κάλβο δεν εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα το τετ-α-τετ με τον Σάχα.

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης εξελίχθηκε ο διαιτητής, Μιχάλης Κουκουλάκης, ο οποίος απέβαλε αυστηρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα τόσο τον Γιάχιτς από πλευράς ΑΕΚ, όσο και τον Κάλβο του Άρη.

«Τρύπια» άμυνα

Σε μία από τις πολλές φάσεις που η άμυνα της ΑΕΚ πιάστηκε στον ύπνο, ο Κάμπορα βγήκε τετ-α-τετ με τον Σάχα, ο τελευταίος τον ανέτρεψε και έτσι οι "κίτρινοι" κέρδισαν το πέναλτι και την αποβολή του Αργεντινού τερματοφύλακα. Ο Κάμπορα το αξιοποίησε και ισοφάρισε σε 1-1 στο 56ο λεπτό. Το αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε εύκολη τη δουλειά των παικτών του Άρη, που πέρασαν μπροστά με την κεφαλιά του Τζόνσον (73’).

Αυτό είναι μαγκιά!

Τότε οι γηπεδούχοι απέδειξαν πως έχουν... καρύδια! Με δύο τέρματα του Λεονάρντο και ένα του Σκόκο με πέναλτι, έφτασαν στο 4-2 και πήραν μια νίκη που τους γλιτώνει από την τελευταία θέση της διαδικασίας των play-offs και τους επιτρέπει να ελπίζουν ξανά σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο μεταξύ, την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Κάμπορα για χτύπημα εκτός φάσης στον Καφέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Λαγός, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα (71' Λεονάρντο), Σκόκο (89' Γεωργέας), Τζεμπούρ, Μπλάνκο (55' Αραμπατζής).

Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο (69' Φερνάντεζ), Ρονάλντο, Νασούτι, Νέτο, Πρίττας (74' Γκαρσία), Ναφτί, Χαβίτο (71' Μεριέμ), Κάλβο, Τζόνσον, Κάμπορα.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Γήπεδο (ΟΑΚΑ)

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x