Μουντιάλ 2010

Στην προοεπιλογή της Ισπανίας Τόρες-Φάμπρεγας

Μπορεί οι Φερνάντο Τόρες και Σεσκ Φάμπρεγας να είναι αμφίβολοι για τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας, όμως ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ελπίζει πως οι διεθνείς άσοι των Λίβερπουλ και Αρσεναλ θα ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ετσι, θα τεθούν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, στην προσπάθεια των πρωταθλητών Ευρώπης να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τροπαίου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί οι Φερνάντο Τόρες και Σεσκ Φάμπρεγας να είναι αμφίβολοι για τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας, όμως ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ελπίζει πως οι διεθνείς άσοι των Λίβερπουλ και Αρσεναλ θα ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ετσι, θα τεθούν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, στην προσπάθεια των πρωταθλητών Ευρώπης να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τροπαίου το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δυο παίκτες εξετάστηκαν τη Δευτέρα από το ιατρικό επιτελείο των «φούριας ρόχας» και ο πρώην τεχνικός των Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε τους συμπεριέλαβε στην προεπιλογή, μαζί με άλλους 28 παίκτες. Σε αυτή βρίσκονται όλοι οι μεγάλοι αστέρες που οδήγησαν τους Ισπανούς στον θρίαμβο στα γήπεδα της Ελβετίας και της Αυστρίας πριν δυο χρόνια και από αυτούς θα πρέπει να «κοπούν» εφτά μέχρι την 1η Ιουνίου, ώστε να μείνουν οι 23 της αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το κάταγμα στην κνήμη του νεαρού μέσου των "κανονιέρηδων" έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ το γόνατο του πρώην επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει επανέλθει σε μια φυσιολογική κατάσταση, τρεις εβδομάδες μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο. Εδώ και μέρες, ο Τόρες θεωρείται, πάντως, δύσκολο να προλάβει την πρεμιέρα του όγδοου ομίλου στις 16 Ιουνίου κόντρα στην Ελβετία.



Αναλυτικά, η προεπιλογή:


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ικερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Νταβίντ Ντε Γκέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντιέγκο Λόπεθ (Βιγιαρεάλ), Χοσέ Μανουέλ Ρέινα (Λίβερπουλ), Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλβάρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Οσασούνα), Χουάν Καπντεβίλα (Βιγιαρεάλ), Κάρλος Μαρτσένα (Βαλένθια), Τζεράρντ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Κάρλες Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης)

ΜΕΣΟΙ: Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχι Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Τσεσκ Φάμπρεγας (Αρσεναλ), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Μάρκος Σένα (Βιγιαρεάλ), Νταβίντ Σίλβα (Βαλένθια), Τσάβι Ερνάντεθ (Μπαρτσελόνα), Σάντι Καθόρλα (Βιγιαρεάλ), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Χουάν Μανουέλ Μάτα (Βαλένθια), Πέδρο Ροντρίγκεθ (Μπαρτσελόνα), Ντάνι Γκουίθα (Φενέρμπαχτσε), Φερνάντο Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Αλβάρο Νεγκρέδο (Σεβίλλη), Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ), Νταβίντ Βίγια (Βαλένθια).


Για τους Βαλντές, Πέδρο, Αθπιλικουέτα και Τσάβι Μαρτίνεθ θα είναι η πρώτη τους φορά στην εθνική ομάδα, αν τελικά συμπεριληφθούν στην τελική 23αδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x