Μουντιάλ 2010

Έξω ο Κρ. Ροντρίγκες, μέσα δύο… παλιόφιλοι

Δεν συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Ροντρίγκες στην προεπιλογή της Ουρουγουάης για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μεσοεπιθετικός της Πόρτο δεν είναι μεταξύ των 26 παικτών, καθώς θα έπρεπε να απουσιάσει από τα δύο πρώτα ματς της διοργάνωσης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Όσκαρ Ταμπάρες αποφάσισε να τον αποκλείσει

Δεν συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Ροντρίγκες στην προεπιλογή της Ουρουγουάης για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μεσοεπιθετικός της Πόρτο δεν είναι μεταξύ των 26 παικτών, καθώς θα έπρεπε να απουσιάσει από τα δύο πρώτα ματς της διοργάνωσης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Όσκαρ Ταμπάρες αποφάσισε να τον αποκλείσει. Στη λίστα βρίσκονται δύο παίκτες με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σεμπαστιάν Αμπρέου και ο Νάτσο Γκονζάλες, που αγωνίστηκαν φέτος σε Άρη και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Τερματοφύλακες: Φερνάντο Μουσλέρα (Λάτσιο), Χουάν Καστίγιο (Ντεπορτίβο Κάλι), Μάρτιν Σίλβα (Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ).

Αμυντικοί: Ντιέγκο Λουγκάνο (Φενέρμπαχτσε), Ντιέγκο Γκοντίν (Βιγιαρεάλ), Αντρές Σκότι (Κόλο Κόλο), Χόρχε Φουτσίλε (Πόρτο), Μάρτιν Κάσερες (Γιουβέντους), Μαουρίσιο Βικτορίνο (Ουνιβερσιδάδ Χιλής), Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα).

Μέσοι: Βάλτερ Γκαργκάνο (Νάπολι), Εγκίντιο Αρεβάλο Ρίος (Πενιαρόλ), Σεμπαστιάν Εγκούρεν (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Ντιέγκο Πέρες (Μονακό), Αλβάρο Περέιρα (Πόρτο), Αλβάρο Φερνάντες (Ουνιβερσιδάδ Χιλής), Χόρχε Ροντρίγκεθ (Ρίβερ Πλέιτ), Αλβάρο Γκονζάλες (Νασιονάλ), Νάτσο Γκονζάλες (Βαλένθια), Νικολάς Λοδέιρο (Άγιαξ).

Επιθετικοί: Λουίς Σουάρες (Άγιαξ), Ντιέγκο Φορλάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σεμπαστιάν Αμπρέου (Μποταφόγκο), Έντισον Καβάνι (Παλέρμο), Χόρχε Μαρτίνεθ (Κατάνια), Σεμπαστιάν Φερνάντες (Μπάνφιλντ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x