Μουντιάλ 2010

Ξεχωρίζει ο Σουάζο

Το όνομα του Ντέιβιντ Σουάζο της Τζένοα (δανεικός από την Ίντερ), όπως και των Φιγκουερόα (Γουΐγκαν) και Παλάσιος (Τότεναμ) ξεχωρίζουν από τα 23 της αποστολής της Ονδούρας για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Ο Ρεϊνάλντο Ρουέντα ανακοίνωσε την Τρίτη τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην αφρικανική χώρα στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κάρλο Κόστλι.

Το όνομα του Ντέιβιντ Σουάζο της Τζένοα (δανεικός από την Ίντερ), όπως και των Φιγκουερόα (Γουΐγκαν) και Παλάσιος (Τότεναμ) ξεχωρίζουν από τα 23 της αποστολής της Ονδούρας για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Ο Ρεϊνάλντο Ρουέντα ανακοίνωσε την Τρίτη τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην αφρικανική χώρα στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κάρλο Κόστλι. Ο επιθετικός της Βασλούι υπέστη πρόσφατα συντριπτικό κάταγμα στο δεξί πόδι.

Τερματοφύλακες: Νοέλ Βαγιαδάρες, Ντόνις Εσκομπέρ (Ολύμπια), Ρικάρντο Κανάλες (Μοτάγκουα)

Αμυντικοί: Σέρχιο Μεντόζα, Εμίλιο Ιζαγκουϊρε (Μοτάγκουα), Μαουρίτσιο Σαμπιλόν (Χανγκτζού), Οσμαρ Τσάβεζ (Πλατένσε), Τζόνι Παλάσιος, Μπόνιεκ Γκαρσία (Ολύμπια), Μαϊνόρ Φιγκουερόα (Γουίγκαν), Βίκτορ Μπερνάντεζ (Αντερλεχτ).

Μέσοι: Ντανίλο Τούρτσιος, Ραμόν Νούνεζ (Ολύμπια), Χέντρι Τόμας (Γουίγκαν), Εντγκαρντ Αλβαρεζ (Μπάρι), Ροτζερ Εσπινόζα (Κάνσας Σίτι), Αμάντο Γκουεβάρα (Μοτάγκουα), Ουίλσον Παλάσιος (Τότεναμ), Χούλιο Σέζαρ ντε Λεόν (Τορίνο).

Επιθετικοί: Βάλτερ Μαρτίνεζ (Μάραθον), Τζόρτζι Ουέλκομ (Μοτάγκουα), Κάρλος Παβόν (Ρεάλ), Ντέιβιντ Σουάζο (Τζένοα).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x