Μουντιάλ 2010

Χωρίς «Ντράγκο» η Σερβία

Ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς δεν συμπεριλήφθηκε στην 30μελη προεπιλογή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αμυντικός της Σεβίλλης είναι τραυματίας και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τους «πλάβι», όπως και ο Μόσκο Γιάνκοβιτς της Τζένοα.

Ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς δεν συμπεριλήφθηκε στην 30μελη προεπιλογή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αμυντικός της Σεβίλλης είναι τραυματίας και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τους «πλάβι», όπως και ο Μόσκο Γιάνκοβιτς της Τζένοα. Ο Ράντομιρ Άντιτς, η ομάδα του οποίου θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τη Γκάνα, τη Γερμανία και την Αυστραλία, κάλεσε τους:

Τερματοφύλακες: Βλάντιμιρ Στόικοβιτς (Γουίγκαν), Ζέλικο Μπρκιτς (Βοϊβοντίνα), Μπόγιαν Ισαΐλοβιτς (Τσουκαρίτσκι), Αντιέλκο Τζούρισιτς (Λεϊρία).

Αμυντικοί: Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Αντόνιο Ρουκάβινα (Μόναχο 1860), Νεμάνια Βίντιτς (Μαν. Γιουνάιτεντ), Νέβεν Σούμποτιτς (Ντόρτμουντ), Αλεξάνταρ Λούκοβιτς (Ουντινέζε), Ιβάν Ομπράντοβιτς (Σαραγόσα), Αλεξάνταρ Κολάροφ (Λάτσιο).

Μέσοι: Ντέγιαν Στάνκοβιτς (Ίντερ), Νέναντ Μίλιγιας (Γουλβς), Μίλος Κράσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μίλαν Γιοβάνοβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Μίλος Νίνκοβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς (Στουτγκάρδη), Ζόραν Τόσιτς (Κολωνία), Μίραλεμ Σουλεϊμάνι (Άγιαξ), Γκόικο Κάτσαρ (Χέρτα Βερολίνου), Νεμάνια Μάτιτς (Τσέλσι), Ράντοσλαβ Πέτροβιτς (Παρτιζάν).

Επιθετικοί: Νίκολα Ζίγκιτς (Βαλένθια), Μάρκο Πάντελιτς (Άγιαξ), Ντάνκο Λάζοβιτς (Ζενίτ), Ντράγκαν Μρντιγια (Βοϊβοντίνα), Ντέγιαν Λέκιτς (Ερυθρός Αστέρας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x