Stoiximan Super League

Όραμα και ενότητα...

Μήνυμα ενότητας για την ''νέα ημέρα του Παναθηναϊκού'' απέστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με γραπτή του δήλωση μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία της ΠΑΕ. Σε αυτή χαρακτήριζει "αξιέπαινη" την συμβολή του κ.Πατέρα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. , ήταν η απάντηση του κ.Πατέρα σε συνομιλία που είχε με οπαδούς.

Μήνυμα ενότητας απέστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με γραπτή του δήλωση λίγες ώρες μετά από την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» αναφέρεται στη συμβολή του κ. Πατέρα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας την οποία χαρακτηρίζει: «αξιέπαινη» και προσθέτει:

«Βαθιά μου πεποίθηση αποτελεί ότι η εδραίωση των επιτυχιών του Παναθηναϊκού μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας συνεπούς, δομημένης, αποτελεσματικής και κοινά αποδεκτής στρατηγικής».

Ο κ.Βαρδινογιάννης αναφέρει ότι με όραμα, αποφασιστικότητα και τόλμη σε όλα τα θέματα της ομάδας όλοι οι μέτοχοι να πρέπει προετοιμάσουν την επόμενη ημέρα της ομάδας, ενώ προανήγγειλε πως μέχρι τη συνεδρίαση του ΔΣ θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις. Δηλώσεις από τις οποίες μπορεί να εννοηθεί ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας θητείας του κ.Πατέρα στον προεδρικό θώκο.

Αναλυτικά αναφέρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βαρδινογιάννης:

«Η συμβολή του Νίκου Πατέρα από την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας είναι αξιέπαινη.
Βαθιά μου πεποίθηση αποτελεί ότι η εδραίωση των επιτυχιών του Παναθηναϊκού μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας συνεπούς, δομημένης, αποτελεσματικής και κοινά αποδεκτής στρατηγικής.

Στην κατεύθυνση αυτή οφείλουμε να προετοιμάσουμε την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού με όραμα, αποφασιστικότητα, τόλμη και πάνω από όλα ενότητα.

Από την πλευρά μου και μετά την σημερινή εξέλιξη το αμέσως προσεχές διάστημα θα επανέλθω με συγκεκριμένες τοποθετήσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x