Μουντιάλ 2010

Ελλάδα-Β. Κορέα 2-2 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Β. Κορέα. Ισόπαλο 2-2 το σκορ, με γκολ των Κατσουράνη (2') και Χαριστέα (49') για το συγκρότημα του Ρεχάγκελ και του Γιονκ (23', 51') για τους Βορειοκορεάτες. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα στο Αλτάχ της Αυστρίας από το www.sport-fm.gr.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Β. Κορέα.

Ισόπαλο 2-2 το σκορ, με γκολ των Κατσουράνη (2') και Χαριστέα (49') για το συγκρότημα του Ρεχάγκελ και του Γιονκ (23', 51') για τους Βορειοκορεάτες.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα στο Αλτάχ της Αυστρίας από το www.sport-fm.gr.


90': Λήξη του αγώνα

81': Οι Έλληνες παίκτες αλλάζουν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή της Β. Κορέας, ο Τζιόλης γίνεται κατάληξη του ωραίου συνδυασμού, όμως το δυνατό σουτ που πιάνει με το δεξί φεύγει λίγο έξω από το αριστερό "Γ"

72': Εξαιρετική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ του Τσα λίγο έξω από την περιοχή αναγκάζει τον Τζόρβα να "απογειωθεί" και να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

62' - Αλλαγή για την Ελλάδα: Ο Πατσατζόγλου στη θέση του Καραγκούνη

51' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ!: Ο "εφιάλτης" Γιονκ γίνεται αποδέκτης μακρινής μπαλιάς στα δεξιά, ξεπερνάει με άνεση τον Σπυρόπουλο και με φοβερό πλασέ από πλάγια στέλνει την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Τζόρβα!

49' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!: Ο Καραγκούνης εκτελεί όμορφα ένα ακόμα φάουλ από δεξιά, ο Χαριστέας πετάγεται "στην καρδιά" της άμυνας των Βορειοκορεατών και με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

46': Έναρξη του β' μέρους


Αλλαγές για την Εθνική μας ομάδα: Εκτός αγωνιστικού χώρου έμειναν οι Σηφάκης, Κυργιάκος, Γκέκας, Σαμαράς και Βύντρα και σε αυτόν μπαίνουν οι Τζόρβας, Α. Παπαδόπουλος, Καπετάνος, Χαριστέας και Σεϊταρίδης


45': Λήξη του ημιχρόνου

42': Ξανά στην αντεπίθεση οι Βορειοκορεάτες, ο Τσολ βγαίνει σε καλή θέση από δεξιά, όμως το δυνατό σουτ που επιχειρεί καταλήγει λίγο έξω από την κλειστή γωνία του Σηφάκη!

31': "Πελαγοδρομεί" η ελληνική άμυνα, που δίνει και πάλι το δικαίωμα στον Γιονκ να βρεθεί τετ α τετ με τον Σηφάκη, όμως ο γκολκίπερ του Άρη αποκρούει ξανά -αυτή τη φορά με τα πόδια- σε κόρνερ!

29': Νέα εξαιρετική αντεπίθεση των Βορειοκορεατών, ο Γιονκ φτάνει απέναντι στον Σηφάκη, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας αντιδρά σωστά και αποκρούει σε κόρνερ!

28' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ: Φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Γιο λίγο έξω από την περιοχή, περνάει πάνω από το τείχος και σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Εθνικής μας!

23' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ!: Οι Βορειοκορεάτες εκτελούν πλασαριστά ένα φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά, ο Γιονκ κάνει ωραία παράλληλη κίνηση και με ένα φοβερό ευθύβολο σουτ στέλνει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Σηφάκη!

19': Ο Τζιόλης κάνει λανθασμένη εκτίμηση έξω από την περιοχή, οι Βορειοκορεάτες την εκμεταλλεύονται και συνδυάζονται όμορφα, όμως το σουτ που κάνει στο τέλος ο Χακ -από το ύψος της μεγάλης περιοχής- περνάει δίπλα από το αριστερό "Γ" του Σηφάκη.

15': Μετά από σύγχυση έξω από την περιοχή της Β. Κορέας, ο Κατσουράνης βγάζει πολύ ωραία κάθετη μπαλιά για τον Γκέκα, εκείνος προλαβαίνει την έξοδο του Γκουκ, όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ του περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

8' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ: Ο Γιο σεντράρει από τα αριστερά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και αφού αποκρούεται και από τον Σηφάκη, χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.

2' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!: Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη από τον άξονα, ο Κυργιάκος πιάνει την πρώτη κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Γκέκας πασάρει πιο δίπλα στον Κατσουράνη κι εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία!

1': Πρώτη επίθεση του αγώνα και πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας! Πριν συμπληρωθούν είκοσι δευτερόλεπτα από τη σέντρα, ο Κατσουράνης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα για τον Σαλπιγγίδη, όμως ο Κορεάτης τερματοφύλακας τον νίκησε στο τετ α τετ!

1': Έναρξη του αγώνα


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μόρας, Κυργιάκος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Πατσατζόγλου, Α. Παπαδόπουλος, Χαριστέας, Τζόρβας, Νίνης, Παπασταθόπουλος, Καπετάνος, Μαλεζάς, Μάκος, Πρίττας, Τζαβέλλας

Β. ΚΟΡΕΑ: Ρι Μιόνγκ Γκουκ, Τσα Γιόνγκ Χιόκ, Πακ Ναμ Τσολ, Ρι Κβανγκ Τσον, Γι Γιούν Ναμ, Χονγκ Γιόνγκ Γιο, Μουν Ιν Γκουκ, Πακ Τσολ Γιν, Ναμ Σονγκ Τσολ, Αν Γιόγκ Χακ, Γιόνκ Τάε Σε

Στον πάγκο: Ρι Γιούν Ιλ, Κιμ Κουμ Ιλ, Κιμ Μιόνγκ Γουόν, Ρι Τσολ Μιόνγκ, Κιμ Κιόνγκ Ιλ, Πακ Σουνγκ Χιόκ, Κιμ Γιόνγκ Γιούν, Τσόε Κουμ Τσολ, Κιμ Μιόνγκ Γκιλ, Αν Τσολ Χιόκ, Ρι Κβανγκ Χιόκ, Πακ Μαν Τσολ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x