Stoiximan Super League

Στην Κολωνία κι επίσημα ο Γιαννούλης

Στην Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα στην Κολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του νεαρού αμυντικού από τον Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στην Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα στην Κολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης.

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του νεαρού αμυντικού από τον Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 22χρονος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις του σαν παίκτης της γερμανικής ομάδας:

«Ξέρω ότι η Κολωνία είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Μπουντεσλίγκα και με αρκετές διακρίσεις. Η ομάδα έχει, πάντα, την στήριξη από τους οπαδούς, τα εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι είναι sold-out. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω ότι για την ομάδα και για εμένα η νέα σεζόν θα είναι επιτυχημένη», τόνισε.

«Τα χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα, αλλά γνωρίζω ότι οφείλω να βελτιωθώ κι άλλο και για αυτό προσπαθώ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε να κάνω χαρούμενους και υπερήφανους τους οπαδούς μας», δήλωσε για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Στόχος μου θα είναι με το πρώτο μου γκολ να κάνω αισθητή την παρουσία μου στην ομάδα. Αυτή θα μου δώσει δύναμη για μια καλύτερη συνέχεια. Επίσης, εδώ μέσω της Κολωνίας θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, να παίξω στην Εθνική ομάδα της χώρας μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x