Μουντιάλ 2010

Διαψεύδει ο Παπασταθόπουλος

Τα δημοσιεύματα του ιταλικού και ελληνικού Τύπου, τα οποία τον παρουσίαζαν κολακευμένο από το ενδιαφέρον της Παλέρμο, διέψευσε ο Σωκράτης Παπσταθόπουλος. Με δήλωσή του στο ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο, ο διεθνής αμυντικός της Τζένοα ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε κάτι σχετικό και τόνισε ότι στο μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά η Εθνική ομάδα.

Τα δημοσιεύματα του ιταλικού και ελληνικού Τύπου, τα οποία τον παρουσίαζαν κολακευμένο από το ενδιαφέρον της Παλέρμο, διέψευσε ο Σωκράτης Παπσταθόπουλος.

Με δήλωσή του στο ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο, ο διεθνής αμυντικός της Τζένοα ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε κάτι σχετικό και τόνισε ότι στο μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά η Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανέφερε στο ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6

«Σχετικά με δηλώσεις μου που δημοσιεύονται τις τελευταίες μέρες, έχω να πω ότι ουδέποτε έκανα την παραμικρή τοποθέτηση από αυτές που αναφέρονται στις φήμες και στα σενάρια που αφορούν το όνομά μου. Το μόνο που έχω να δηλώσω, είναι ότι είμαι ποδοσφαιριστής της Τζένοα και έχω ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα μου. Αυτή την περίοδο στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο η Εθνική Ελλάδας και η προετοιμασία μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x