Stoiximan Super League

Τα λένε «Τζίγκερ»-οπαδοί

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων και του «Ενιαίου Φορέα» θα έχει την Τρίτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του στον κόσμο, αλλά και να εξασφαλίσει την ενότητα στην επόμενη μέρα του συλλόγου. «Σεβαστείτε την απόφασή μου να παραιτηθώ», δήλωσε ο Νικόλας Πατέρας. «Αντίο» από Κώστα Αντωνίου, ελεύθερος από αύριο ο Νίκος Νιόπλιας.

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων και του «Ενιαίου Φορέα» θα έχει την Τρίτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του στον κόσμο, αλλά και να εξασφαλίσει την ενότητα στην επόμενη μέρα του συλλόγου μετά τις επικείμενες εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην επιλογή του νέου προέδρου, αλλά και τις διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ των μετόχων.

Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση προς την ομαλότητα στις τάξεις του συλλόγου, αφού ως τέτοια ερμηνεύεται και η ανακοίνωση με την οποία ο Νικόλας Πατέρας γνωστοποιεί πως δεν θα παραμείνει στην προεδρία και ζητεί να σεβαστεί την απόφασή του ο κόσμος του «τριφυλλιού». Παράλληλα, τη Δευτέρα πέρα από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΠΑΕ, αποχώρησε επίσημα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Κώστας Αντωνίου, αλλά και ο Ανδρέας Μπέκιος από αυτή του εμπορικού διευθυντή.

Ο Νιόπλιας… ελευθερώνεται

Η Δευτέρα 31 Μαΐου είναι η τελευταία ημέρα του συμβολαίου του Νίκου Νιόπλια με τον Παναθηναϊκό. Ο Κοζανίτης τεχνικός από την Τρίτη, 1η Ιουνίου, είναι πρακτικά ελεύθερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.

Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του νταμπλ δεν αναμένεται να ακολουθήσει το δρόμο του Νικόλα Πατέρα και του Κώστα Αντωνίου, που αποτέλεσαν παρελθόν από τις θέσεις του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα. Εκτός σοβαρού απροόπτου, τις επόμενες ημέρες θα επικυρωθεί η παραμονή του Νίκου Νιόπλια στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη περίοδο, αλλά θα πρέπει να διευθετηθεί το θέμα του διαδόχου του Κώστα Αντωνίου, ο οποίος θα αναλάβει να υλοποιήσει τις εισηγήσεις του προπονητή.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν στη συνάντηση της Τετάρτης να τακτοποιήσουν το θέμα του νέου προέδρου και του νέου τεχνικού διευθυντή, ώστε να αρχίσει στη συνέχεια η εφαρμογή του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x