Μουντιάλ 2010

«Κόπηκαν» Μάκος και Τζαβέλλας

Ο Γρηγόρης Μάκος και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι οι δύο παίκτες τους οποίους ο Ότο Ρεχάγκελ αποφάσισε να «κόψει», ώστε να προκύψει η τελική 23άδα της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός προτίμησε τελικά να κρατήσει στο ρόστερ τον Στέλιο Μαλεζά, καθώς θεώρησε πως ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός θα του ήταν χρήσιμος. . Γράφει ο Βαγγέλης Νερατζιάς.

Ο Γρηγόρης Μάκος και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι οι δύο παίκτες τους οποίους ο Ότο Ρεχάγκελ αποφάσισε να «κόψει», ώστε να προκύψει η τελική 23άδα της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός προτίμησε τελικά να κρατήσει στο ρόστερ τον Στέλιο Μαλεζά, καθώς θεώρησε πως ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός θα του ήταν χρήσιμος. H ομάδα του ενός αριστεροπόδαρου!. Γράφει ο Βαγγέλης Νερατζιάς.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μιχάλης Σηφάκης (Άρης), Αλέξης Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ).

Αμυντικοί: Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Μόρας (Μπολόνια), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Σωτήρης Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Τζιόλης (Σιένα), Άγγελος Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Χρήστος Πατσατζόγλου (Ομόνοια), Σάκης Πρίττας (Άρης).

Επιθετικοί: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Παντελής Καπετάνος (Στεάουα Βουκουρεστίου), Φάνης Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ).

Όλα καλά με Γκέκα και Μόρα

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν ο Φάνης Γκέκας και ο Βαγγέλης Μόρας. Οι δύο παίκτες πονούσαν πολύ και υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία αργά το βράδυ της Δευτέρας. Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει υποστεί μία ήπιας μορφής κάκωση στο γόνατο, ενώ ο αμυντικός της Μπολόνια διαπιστώθηκε πως έχει τράβηγμα στη γάμπα. Η κατάσταση και των δύο δεν εμπνέει ανησυχία, θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και απλώς θα απουσιάσουν από το τελευταίο φιλικό, την Τετάρτη απέναντι στην Παραγουάη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x