Μουντιάλ 2010

Γκέκας: «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όπως δήλωσε ο Φάνης Γκέκας, από το κατάστημα της Vodafone στο Χαλάνδρι.

Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όπως δήλωσε ο Φάνης Γκέκας, από το κατάστημα της Vodafone στο Χαλάνδρι. Ο Έλληνας επιθετικός ο οποίος βρέθηκε μαζί με τους Αλέξη Τζόρβα και Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη σημερινή εκδήλωση της γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στάθηκε στην πολύ καλή προετοιμασία των Ελλήνων διεθνών στην Ελβετία, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη ενός θετικού ξεκινήματος, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της Ελλάδας στο Μουντιάλ, απέναντι στη Νότια Κορέα.

«Σκοπός μας ήταν να είμαστε στο Μουντιάλ και από εκεί και πέρα τελείωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Δουλέψαμε σωστά για τους αγώνες που έρχονται και τώρα κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», οι δηλώσεις του στράικερ της Φρανκφούρτης, για να πάρει στη συνέχεια τον λόγο, ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος μίλησε για την προετοιμασία: «Πήγαμε για 10 μέρες στο Μπαντ Ραγκάζ και προετοιμαστήκαμε σε πολύ όμορφες συνθήκες, παίξαμε δύο φιλικά και βγάλαμε κάποια συμπεράσματα θετικά. Επιστρέψαμε στην Ελλάδα για να πάρουμε κάποιες ανάσες και να ξεκουραστούμε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να το χαρούμε».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε και ο Αλέξης Τζόρβας, ο οποίος παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος με την προετοιμασία στο Μπαντ Ραγκάζ: «Η προετοιμασία έγινε σε φανταστικό μέρος και η Ομοσπονδία φρόντισε για ακόμη μία φορά να μας εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες. Δουλέψαμε αρκετά σκληρά και η προσοχή μας στρέφεται πλέον στο πρώτο παιχνίδι», τα όσα ανέφερε ο Έλληνας γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x