Μουντιάλ 2010

Μπιλάρδο: «Θα κάτσω να με γ…»

Έτοιμος να… χαλαλίσει το κορμί του σε περίπτωση που η Αργεντινή κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε ο Κάρλος Μπιλάρδο! Ο νυν τεχνικός διευθυντής της «μπιανκοσελέστε» -και τελευταίος που την οδήγησε ως προπονητής στο πολυπόθητο τρόπαιο (1986)- πήγε ένα βήμα πιο πέρα τις… hot δεσμεύσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Έτοιμος να… χαλαλίσει το κορμί του σε περίπτωση που η Αργεντινή κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε ο Κάρλος Μπιλάρδο!

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της «μπιανκοσελέστε» -και τελευταίος που την οδήγησε ως προπονητής στο πολυπόθητο τρόπαιο (1986)- πήγε ένα βήμα πιο πέρα τις… hot δεσμεύσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μετά, λοιπόν, τον «πίμπε ντ’ όρο», που υποσχέθηκε να βγει γυμνός στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, αν η Αργεντινή στεφθεί πρωταθλήτρια, ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει ακόμα μεγαλύτερη… θυσία:

«Aν κερδίσουμε το τρόπαιο, εγώ θα στηθώ να με γ… Αν γίνουμε πρωταθλητές, ας με πάρουν από πίσω», δήλωσε γενναία ο Μπιλάρδο, που ξεκαθάρισε ότι θα… θέσει εαυτόν στη διάθεση του παίκτη που θα σκοράρει το καθοριστικό γκολ στον τελικό!

Όταν ερωτήθηκε, δε, αν υπάρχει περίπτωση το «τάμα» να το εκπληρώσει ο Μαραντόνα -μιας και θα κάθονται δίπλα-δίπλα στον πάγκο- ο Μπιλάρδο ήταν απόλυτος: «Όχι ο Μαραντόνα, θα με γ… αυτός που θα βάλει το κρίσιμο γκολ».

Όπως είναι λογικό, οι δηλώσεις του Μπιλάρδο μεταφέρθηκαν και στους παίκτες της εθνικής Αργεντινής, οι οποίοι, ως υποψήφιοι… θύτες παρουσιάστηκαν επιφυλακτικοί: Αφού ο Τέβες, λοιπόν ξεκαθάρισε ότι «εγώ θα βάλω το γκολ, αλλά δεν θα γίνει τίποτα με μένα και τον Κάρλος», ο Βερόν… έβαλε σε σκέψεις, τονίζοντας με χαμόγελο πως «δεν υπόσχομαι τίποτα».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x