Μουντιάλ 2010

50%-50% για Μόρα

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Βαγγέλη Μόρα στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Ν. Κορέα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Τάκης Φύσσας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην χώρα. «Έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού, αλλά προετοιμάζεται και παλεύει να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες», τόνισε ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Βαγγέλη Μόρα στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Ν. Κορέα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Τάκης Φύσσας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην χώρα.

«Έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού, αλλά προετοιμάζεται και παλεύει να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες», τόνισε ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας.

Του απεσταλμένου του NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 και του www.sport-fm.gr, Σωτήρη Ταμπάκου

Ο Τάκης Φύσσας αναφέρθηκε στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στις εγκαταστάσεις από τους διοργανωτές. «Είναι η τέταρτη φορά που έρχομαι και βλέπω μεγάλη βελτίωση. Το αθλητικό κέντρο της εθνικής είναι πολύ ωραίο και οι άνθρωποι προσπαθούν για το καλύτερο», τόνισε και σχολίασε για τις εντυπώσεις των διεθνών από τις πρώτες τους ώρες στη Νότια Αφρική. «Όλα είναι θετικά ως τώρα. Το μέρος άρεσε πολύ στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες».

«Μας υποδέχθηκαν πολύ καλά στην άφιξή μας, αλλά το ίδιο συνέβη και με όλες τις άλλες αποστολές. Τώρα θα νιώσουν και θα καταλάβουν οι παίκτες ότι βρίσκονται στο Μουντιάλ. Το μυαλό τους όμως δεν είναι στις εκδηλώσεις αλλά στον πρώτο αγώνα. Αύριο θα γίνει μία εκδήλωση με τον Έλληνα πρόξενο, όπου θα παραστούμε με 2-3 ποδοσφαιριστές, κι αυτή θα είναι η τελευταία εκδήλωση που θα λάβει μέρος η ομάδα», πρόσθεσε.

Για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας δήλωσε: «Στην Ελβετία δουλέψαμε αρκετά. Αυτό φάνηκε, άλλωστε, στα φιλικά παιχνίδια, όπου οι παίκτες εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι. Πλέον, οι προπονήσεις θα είναι μικρότερες και πιο έντονες, για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο για το πρώτο παιχνίδι».

Στη συζήτηση ο Τάκης Φύσσας δέχθηκε ερώτηση από νοτιοκορεάτη δημοσιογράφο για την κατάκτηση του Euro 2004. «Αυτό μας έκανε πολύ περήφανους, αλλά τώρα βρισκόμαστε στο 2010. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε κοιτάζοντας μπροστά, εξάλλου από εκείνη την ομάδα έχουν μείνει μόνο 4-5 παίκτες. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στις δάφνες του παρελθόντος. Ελπίζω ότι στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής η Ελλάδα θα δείξει ότι άξιζε να είναι εδώ και θα προχωρήσει, αφού αυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος μας», κατέληξε.

Η προπόνηση :
Στην πρώτη της προπόνηση στη Νότια Αφρική ο Βαγγέλης Μόρας δεν συμμετείχε. Έμεινε στο ξενοδοχείο και συνέχισε την θεραπεία στην προσπάθεια που γίνεται για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Ν. Κορέα.

Οι άλλοι διεθνείς συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, στην οποία ο Ότο Ρεχάγκελ δούλεψε στην φυσική κατάσταση και περισσότερο στην τακτική.

*Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που μετέφερε την Εθνική στο Ντέρμπαν ήταν αυτός που την μετέφερε στην Πορτογαλία το 2004.

*Κατά την άφιξη της αποστολής ο πρόξενος της Ελλάδας στο Ντέρμπαν κ. Ζαχαρόπουλος και άλλα μέλη την καλωσόρισαν.

*Πολύ καλό το κλίμα και απόλυτα ικανοποιημένοι οι διεθνείς με όσα αντίκρισαν τις πρώτες ώρες στο Ντέρμπαν.

*Στη διάρκεια της πτήσης οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ διάβαζαν περιοδικά και εφημερίδες, ενώ ο Τζορβας είχε προμηθευτεί λογοτεχνικά βιβλία και «σκότωνε» την ώρα του.

*Ο καιρός είναι αίθριος και θερμοκρασία ξεπερνάει τους 20 βαθμούς, ενώ τις βραδινές ώρες η θερμοκρασία πέφτει και υπάρχει υγρασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x