Μουντιάλ 2010

Έβαλαν στόχο τους Ίβηρες!

Μετά από έναν Νοτιοκορεάτη, στο στόχαστρο των ληστών στη Νότιο Αφρική μπήκαν τρεις δημοσιογράφοι από την Ιβηρική χερσόνησο. Όπως έγινε γνωστό, δύο Πορτογάλοι από τις “Expresso” και “Global Noticias”, και ένας Ισπανός απεσταλμένος της “Marca” έχασαν αρκετά από τα υπάρχοντά τους μέσα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου τους.

Μετά από έναν Νοτιοκορεάτη, στο στόχαστρο των ληστών στη Νότιο Αφρική μπήκαν τρεις δημοσιογράφοι από την Ιβηρική χερσόνησο.

Όπως έγινε γνωστό, δύο Πορτογάλοι από τις “Expresso” και “Global Noticias”, και ένας Ισπανός απεσταλμένος της “Marca” έχασαν αρκετά από τα υπάρχοντά τους μέσα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου τους.

Αποστολή στη Νότιο Αφρική για τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και το www.sport-fm.gr, Σωτήρης Ταμπάκος

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι κλέφτες μπήκαν στα δωμάτια γύρω στις 4 τα ξημερώματα και έκλεψαν λάπτοπ, διαβατήρια, κάμερες, διαπιστεύσεις και κινητά τηλέφωνα, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσουν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβαινε στα δωμάτιά τους.

Οι τρεις δημοσιογράφοι ακολουθούσαν την αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας. Τα δωμάτιά τους ήταν απομακρυσμένα από τα άλλα του ξεχοδοχείου, κάτι που αποτέλεσε σημαντικό λόγο για την «επίθεση» των ληστών.

«Ήταν τρομακτικό. Διήρκεσε δύο με τρία λεπτά, αλλά μου φάνηκαν ώρες. Στο τέλος με σκέπασαν με μια κουβέρτα και μου έβαλαν ένα πιστόλι στο στήθος. Τότε, σκέφτηκα πως «είμαι νεκρός», τόνισε ένα από... θύματα, ο Πορτογάλος, Αντόνιο Σιμόες.

«Όταν έφευγαν, μου είπαν με τα πιστόλια στραμμένα πάνω μου, να μείνω ήσυχος και να συνεχίσω τον ύπνο μου. Έμεινα έτσι για περίπου μιάμιση ώρα, μέχρι που ξημέρωσε και βγήκα έξω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας έχουν σε δωμάτια κάπου σε μια φάρμα, χωρίς τηλέφωνα και ασφάλεια», κατέληξε.

Από τις Αρχές έγινε γνωστό ότι συνέλαβαν έναν ύποπτο, ακολουθώντας το στίγμα από ένα κινητό τηλέφωνο που είχε κλαπεί.

Φυσικά, το περιστατικό αυτό έρχεται να αυξήσει τους φόβους για την ασφάλεια στη Νότιο Αφρική, ακόμη και δύο ημέρες πριν από τη σέντρα.

Η αρχή των περιστατικών κλοπής είχε γίνει με έναν δημοσιογράφο από ειδησεογραφικό πρακτορείο στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x