Εθνική Ελλάδος by Vodafone

«Αυτά να προσέξετε»

Την ευκαιρία να δουν για ακόμη μία φορά μέσω dvd αγώνα της Νοτίου Κορέας είχαν χθες οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι διεθνείς είδαν το παιχνίδι ανάμεσα στη Νότιο Κορέα και τη Βόρειο Κορέα και εκείνο που προκύπτει είναι ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλη. Τι χρειάζεται να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με όσα τούς είπε ο Ότο Ρεχάγκελ. Αποστολή στη Ν. Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

Την ευκαιρία να δουν για ακόμη μία φορά μέσω dvd αγώνα της Νοτίου Κορέας είχαν χθες οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι διεθνείς είδαν το παιχνίδι ανάμεσα στη Νότιο Κορέα και τη Βόρειο Κορέα και εκείνο που προκύπτει είναι ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλη. Οι Νότιοι είναι ελαφρώς καλύτεροι, αλλά δεν είναι η σούπερ ομάδα.

Αποστολή στη Ν. Αφρική για το NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr Σωτήρης Ταμπάκος

Από την πλευρά του, ο Ότο Ρεχάγκελ επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών στα εξής: «Αμυντικά πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις τους, αλλά και τους γρήγορους συνδυασμούς που κάνουν. Επιθετικά πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις στημένες φάσεις, κι αν είμαστε καλοί σε αυτό το κομμάτι, θα μπορέσουμε να προηγηθούμε».

«Πέταξε» για Πορτ Ελίζαμπεθ

Στις 13:35 η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε αεροπορικώς από το Ντέρμπαν για το Πορτ Πορτ Ελίζαμπεθ, όπου θα φτάσει έπειτα από πτήση 90 λεπτών. Οι παίκτες θα προπονηθούν στις 16:00 στο «Νέλσον Μαντέλα Μπέι» και στις 17:15 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Ότο Ρεχάγκελ. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να φτάσει στο Πορτ Ελίζαμπεθ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Χθες, ο Ρεχάγκελ συνέχισε τους πειραματισμούς όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Νότιο Κορέα. Αυτή τη φορά δεν έβαλε τον Κατσουράνη πίσω από τα στόπερ, αλλά ακριβώς μπροστά τους, σε ένα ρόλο που θύμισε λιγάκι αυτόν που είχε ο μέσος του Παναθηναϊκού το 2004 στην Πορτογαλία.

Από τη μία ομάδα αγωνίστηκαν οι Σηφάκης, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Κυργιάκος, Α. Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Πρίττας, Νίνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Καπετάνος. Από την άλλη οι Τζόρβας (Χαλκιάς), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς, Πατσατζόγλου, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χαριστέας, Γκέκας και ο Φύσσας, που παίζει σε καθημερινή βάση για να συμπληρώνεται ζυγός αριθμός στο οικογενειακό διπλό. Ο Βύντρα χθες επανήλθε στη φυσική του θέση (δεξί μπακ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x