Μουντιάλ 2010

Ν. Αφρική-Μεξικό (LIVE)

Με την αναμέτρηση της διοργανώτριας Νότιας Αφρικής με το Μεξικό, για τον Α' Όμιλο, ανοίγει η αυλαία του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τελείωσε το ματς στο Γιοχάνεσμπουργκ, 1-1. Παρακολουθήσατε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του εναρκτήριου παιχνιδιού του Μουντιάλ.

Με την αναμέτρηση της διοργανώτριας Νότιας Αφρικής με το Μεξικό, για τον Α' Όμιλο, ανοίγει η αυλαία του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τελείωσε το ματς στο Γιοχάνεσμπουργκ, 1-1. Παρακολουθήσατε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του εναρκτήριου παιχνιδιού του Μουντιάλ.

90'+3' Λήξη του αγώνα.

89' Δοκάρι για τη Νότια Αφρική! Ο Μφέλα σούταρε σε τετ α τετ με τον Πέρες, αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Μεξικανού πορτιέρο.

81' Αλλαγή για τη Νότια Αφρική, στη θέση του Πίενααρ ο Πάρκερ.

79' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, 1-1!!! Ο Μάρκες βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κούνε, έκανε εξαιρετικό πλασέ και ισοφάρισε. «Κοιμήθηκε» η άμυνα των Νοτιοαφρικανών σε αυτή τη φάση.

73' Αλλαγή για το Μεξικό, στη θέση του Φράνκο ο Ερνάντες.

70' Κίτρινη κάρτα στον Μασιλέλα.

69' Αλλαγή για το Μεξικό, στη θέση του Βέλα ο Μπλάνκο.

65' Μεγάλη ευκαιρία για τη Νότια Αφρική να κάνει το 2-0! Ο Μοντίσε, τετ α τετ απέναντι από τον Πέρες, πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Είναι φανερή η αλλαγή της ψυχολογίας των δύο ομάδων, έπειτα από το γκολ του Τσαμπαλάλα.

58' Φοβερό σουτ του Ντος Σάντος από πλάγια θέση, ο Κούνε, όμως, απέκρουσε εντυπωσιακά.

57' Κίτρινη κάρτα στον Τοράδο.

55' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, 1-0!!! Απίστευτο γκολ για τους «μπαφάνα-μπαφάνα» με τον Τσαμπαλάλα, που έπιασε έναν... κεραυνό από πλάγια θέση και νίκησε τον Πέρες.

45' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Αλλαγή στο ημίχρονο για τη Νότια Αφρική, στη θέση του Τουάλα ο Μασιλέλα.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Η Νότια Αφρική έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της και πιέζει ασφυκτικά τα τελευταία τρία λεπτά.

41' Ωραία κεφαλιά του Φράνκο, η μπάλα πέρασε άουτ.

38' Το Μεξικό πετυχαίνει γκολ με τον Κάρλος Βέλα, αλλά αυτό ακυρώνεται, σωστά, ως οφσάιντ.

37' Ο Ντος Σάντος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή της Νότιας Αφρικής, έκανε γυριστό σουτ, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Κουμάλο, άλλαξε πορεία και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κούνε.

36' Κι άλλη ευκαιρία για το Μεξικό, που συνεχίζει να «σφυροκοπάει» τους γηπεδούχους. Ο Βέλα έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

34' Μεγάλη ευκαιρία για το Μεξικό να κάνει το 1-0! Πανέμορφη, ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Βέλα στον Φράνκο μέσα στη μεγάλη περιοχή της Νότιας Αφρικής. Ο δεύτερος πλάσαρε, αλλά ο Κούνε είπε «όχι».

27' Ο Μάρκες εκτέλεσε φάουλ από 40 μέτρα απόσταση, η μπάλα πέρασε πλάγια, άουτ.

27' Κίτρινη κάρτα στον Ντιγκακόι.

20' Καλή στιγμή για το Μεξικό. Και πάλι ο Ντος Σάντος -είναι ιδιαίτερα ορεξάτος, όπως και ο Αγκιλάρ- βγήκε απέναντι από δύο αμυντικούς της Νότιας Αφρικής, τους... χόρεψε και έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.

19' Κίτρινη κάρτα στον Χουάρες για χέρι.

15' Εκτέλεση φάουλ του Πίενααρ από μακριά, η μπάλα πήγε άουτ.

14' Δεύτερο κόρνερ στο ματς για το Μεξικό, εκτέλεσε ο Ντος Σάντος, ο Φράνκο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κούνε.

Εκκωφαντικός ο θόρυβος από τις βουβουζέλες!

10' Καταιγιστικός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά του ματς, με το Μεξικό να έχει μπει πιο δυνατά. Πολλά προβλήματα στην άμυνα της Νότιας Αφρικής έχει δημιουργήσει ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

2' Μεγάλη ευκαιρία για το Μεξικό με τον Ντος Σάντος, που προσπάθησε να σουτάρει από την μικρή περιοχή του Κούνε, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μοκοένα και πέρασε κόρνερ.

1' Έναρξη του αγώνα!

17:00 Και ο εθνικός ύμνος της διοργανώτριας, Νότιας Αφρικής.

16:58 Ακούγεται ο εθνικός ύμνος του Μεξικού.

ΓΗΠΕΔΟ: Σόκερ Σίτι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ραβσάν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα): Κούνε, Γκάξα, Μοκοένα, Κουμάλο, Τουάλα, Μοντίσε, Ντιγκακόι, Πίενααρ, Λετσολονιάνε, Τσαμπαλάλα, Μφέλα.

ΜΕΞΙΚΟ (Χαβιέ Αγκίρε): Πέρες, Χουάρες, Μάρκες, Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Τοράδο, Οσόριο, Αγκιλάρ, Ντος Σάντος, Φράνκο, Βέλα.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

- Η Νότια Αφρική είναι η ομάδα με τη δεύτερη χαμηλότερη κατάταξη στη FIFA (83η) από αυτές που συμμετέχουν στο Μουντιάλ. Πιο κάτω βρίσκεται η Βόρειος Κορέα (105η).

- Ο Παρέιρα πηγαίνει στο 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του ως προπονητής (Κουβέιτ 1982, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 1990, Σαουδική Αραβία 1998 και Βραζιλία 1994 και 2006).

- Καμία άλλη ομάδα δεν έχει αγωνιστεί σε τόσες πρεμιέρες Παγκοσμίου Κυπέλλου όσες το Μεξικό. Αυτή θα είναι η 5η πρεμιέρα για την ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε, που μέχρι στιγμής μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x