Εθνική Ελλάδος by Vodafone

Παρκ: «Για την πρώτη νίκη κόντρα σε Ευρωπαίους»

Την πρώτη της νίκη απέναντι σε Ευρωπαϊκή ομάδα θα αναζητήσει αύριο κόντρα στην Εθνική Ελλάδος η Νότια Κορέα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Παρκ Γι-Σουνγκ στη συνέντευξη Τύπου. «Έχουμε προετοιμαστεί εξαντλητικά», ήταν το σχόλιό του για το ύψος, το μειονέκτημα των συμπαικτών του έναντι της Εθνικής Ελλάδος.

Την πρώτη της νίκη απέναντι σε Ευρωπαϊκή ομάδα θα αναζητήσει αύριο κόντρα στην Εθνική Ελλάδος η Νότια Κορέα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Παρκ Γι-Σουνγκ στη συνέντευξη Τύπου.

Αποστολή στη Νότια Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

«Έχουμε προετοιμαστεί εξαντλητικά», ήταν το σχόλιό του για το ύψος, το μειονέκτημα των συμπαικτών του έναντι της Εθνικής Ελλάδος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού της εθνικής Ν. Κορέας, Παρκ Γι-Σουνγκ:

-Για το αυριανό παιχνίδι:
«Η Ελλάδα είναι μια δυνατή ομάδα με εμπειρία και ψηλούς παίκτες. Έχουμε προετοιμαστεί εξαντλητικά για να το αντιμετωπίσουμε. Δεν κάνω καμία σύγκριση με το παρελθόν, το 2002 και το 2006. Κοιτάμε μπροστά και σκεφτόμαστε μόνο την νίκη.

Εμείς θα κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο για να προσπαθήσουμε για τη νίκη, δεν θα παίξουμε αμυντικά. Το ίδιο πιστεύω θα κάνει και η Ελλάδα. Θα δούμε ένα επιθετικό παιχνίδι. Έχουμε βελτιώσει το παιχνίδι μας σε σχέση με το παρελθόν. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι να πάρουμε την πρώτη μας νίκη απέναντι σε μια ευρωπαϊκή ομάδα».

-Για τον Κυργιάκο:
«Τον ξέρω καλά είναι ένας δυνατός και ψηλός παίκτης. Γνωρίζουμε τα ισχυρά και τα αδύνατά του σημεία. Είναι καλό στο ψηλό παιχνίδι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε.

-Για τη συμμετοχή της Β. Κορέας:
«Είναι ευχάριστο που και η Βόρεια Κορέα συμμετέχει στο Μουντιάλ. Είναι μια ομάδα καλή στις αντεπιθέσεις. Δεν νομίζω ότι θα κάνει τρεις ήττες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x