Μουντιάλ 2010

Ξένος Τύπος: «Φτωχή, σε κρίση και λίγη»

Με τα… χειρότερα λόγια αναφέρονται τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Ευρώπης στην Εθνική Ελλάδος, στην εμφάνιση και στην ήττα της από την Νότια Κορέα. Το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου χαρακτηρίζει την Εθνική μας ομάδα φτωχή, και λίγη απέναντι σε μια Νότια Κορέα που εμφανίστηκε αρκετά οργανωμένη και με παίκτες με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα.

Με τα… χειρότερα λόγια αναφέρονται τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Ευρώπης στην Εθνική Ελλάδος, στην εμφάνιση και στην ήττα της από την Νότια Κορέα.

Το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου χαρακτηρίζει την Εθνική μας ομάδα φτωχή, και λίγη απέναντι σε μια Νότια Κορέα που εμφανίστηκε αρκετά οργανωμένη και με παίκτες με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα.

«Οι Κορεάτες ήταν πολύ επιδέξιοι για την Ελλάδα», αναφέρει το Skysports, το οποίο στην ανάλυση του αγώνα στέκεται αρκετά στο πρώτο γκολ της Κορέας που διαμόρφωσε υπέρ της, την εξέλιξη του αγώνα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το BBC, το οποίο χαρακτηρίζει την Νότια Κορέα ένα σύνολο οργανωμένο και με παίκτες με εξαιρετικά αθλητικά στοιχεία. «Η Ελλάδα δημιούργησε μόνο δύο καλές φάσεις για γκολ», προσθέτει.

Η ισπανική, Marca, παραλληλίζει την οικονομία της χώρας με το ποδόσφαιρό της, κάνοντας λόγο ότι και αυτό είναι σε κρίση…

«Η Νότιος Κορέας έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση απέναντι σε μια φτωχή Ελλάδα», αναφέρει στο κεντρικό της «χτύπημα» και συνεχίζει:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε κρίση.
Ποιος σώζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Σε μια εποχή που η οικονομία στην Ελλάδα είναι σε κακή κατάσταση οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ έδειξαν ότι υπάρχει κρίση και σε μια πολύ φτωχή ποδοσφαιρικά χώρα στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου», προσθέτει και χαρακτηρίζει «κλειδιά» του αγώνα το γεγονός ότι η «Η Κορέα εκμεταλλεύτηκε τις δυνατότητες της ταχύτητα και τακτική που επέδειξε».
Η Ελλάδα έκανε πολλά αμυντικά λάθη, δύο από τα οποία έφεραν και τα γκολ», καταλήγει.

Η «AS» κάνει λόγο για χειροπέδες που πέρασε η Νότιος Κορέα σε μια αδύναμη Ελλάδα. «Σε μια Ελλάδα με έλλειψη ιδεών, και υλικών ποδοσφαίρου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, η “Gazzetta dello Sport” αναφέρει: «Η Ν. Κορέα αρκετή για την Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x