Μουντιάλ 2010

Τα δύο ρολόγια του Ντιέγκο (pics)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Τόσο με το μοναδικό ποδοσφαιρικό του ταλέντο, όσο και με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που είχε παρουσιάσει στο παρελθόν. Όποιος νόμιζε πως με το πέρασμα των χρόνων έγινε ένας συνηθισμένος τύπος, κάνει λάθος. Τα δύο ρολόγια με τα οποία εμφανίστηκε σε κάθε χέρι στον εναρκτήριο αγώνα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στη Νιγηρία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Διαβάστε την εξήγηση.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Τόσο με το μοναδικό ποδοσφαιρικό του ταλέντο, όσο και με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που είχε παρουσιάσει στο παρελθόν. Όποιος νόμιζε πως με το πέρασμα των χρόνων έγινε ένας συνηθισμένος τύπος, κάνει λάθος.

Τα δύο ρολόγια με τα οποία εμφανίστηκε σε κάθε χέρι στον εναρκτήριο αγώνα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στη Νιγηρία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η εξήγηση δόθηκε μέσω διαδικτύου: Ο Ντιεγκίτο όταν ταξιδεύει εκτός Αργεντινής πάντα φορά δύο ρολόγια, εκ των οποίων το ένα δείχνει μονίμως την ώρα στην πατρίδα του και το άλλο την ώρα της χώρας στην οποία βρίσκεται εκείνη τη στιγμή. Θα μπορούσε πάλι να άλλαζε την ώρα στο (ένα) ρολόι και να κάνει τους υπολογισμούς. Αλλά τότε δεν θα ήταν μοναδικός...

Μάλιστα τα ρολόγια που φορούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στη Νιγηρία δεν ήταν ό,τι κι ό,τι, αλλά συλλεκτικά κομμάτια της εταιρείας «Hublot» (έχουν κυκλοφορήσει μόλις 250 τέτοια ρολόγια παγκοσμίως), στα οποία αντί αριθμών υπάρχουν μικρές σημαίες της Αργεντινής καθώς επίσης και στο πίσω μέρος η ανάγλυφη μορφή του ιδίου να πανηγυρίζει με υψωμένα τα χέρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986.

Πέρα από τα ρολόγια, απέναντι στην Αργεντινή ο Μαραντόνα εθεάθη να κρατά μονίμως ένα φυλαχτό (κάτι σαν κομποσχοίνι), προφανώς για να έχει τη Θεία βοήθεια...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x