Μουντιάλ 2010

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ρεχάγκελ

Τρεις με τέσσερις αλλαγές σκέφτεται να κάνει ο Ότο Ρεχάγκελ στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Νιγηρία. Την Πέμπτη ο Γερμανός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τους Αφρικανούς θα επιστρέψει ο Μόρας και θα αναλάβει τον ρόλο του λίμπερο, με στόπερ πιθανότατα τον Κυργιάκο και τον Αβραάμ. Αποστολή στη Ν. Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος.

Τρεις με τέσσερις αλλαγές σκέφτεται να κάνει ο Ότο Ρεχάγκελ στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Νιγηρία. Την Πέμπτη ο Γερμανός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τους Αφρικανούς θα επιστρέψει ο Μόρας και θα αναλάβει τον ρόλο του λίμπερο, με στόπερ πιθανότατα τον Κυργιάκο και τον Αβραάμ.

Αποστολή στη Νότιο Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

Όσον αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, ο Βύντρα και ο Σεϊταρίδης έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Δεν αποκλείεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός να αφήσει εκτός τον Γιώργο Καραγκούνη, αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Επίσης, είναι αρκετά πιθανό να μην ξεκινήσουν ο Χαριστέας και ο Σαμαράς, με τον Σαλπιγγίδη να αγωνίζεται ως βασικός και τον Γκέκα να παραμένει στο αρχικό σχήμα. Εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ποιος θα πάρει τη θέση του τρίτου επιθετικού στην ενδεκάδα (πιθανότητα αυτός θα είναι ο Παντελής Καπετάνος).

* Οι δηλώσεις που έκανε προχθές ο Γιώργος Καραγκούνης είναι αλήθεια ότι παρερμηνεύθηκαν. Ουδέποτε ο αρχηγός άφησε αιχμές κατά του Οτο Ρεχάγκελ. Είπε ευθέως ότι «με πείραξε που αντικαταστάθηκα όσο θα πείραζε και κάθε ποδοσφαιριστή που γίνεται αλλαγή».

Το πρόγραμμα της Εθνικής στη Νότια Αφρική

Δευτέρα 14-6-2010: Προπόνηση στο προπονητικό κέντρο Northwood School. Ωρα έναρξης 16:00 τοπική (ώρα Ελλάδας 17:00). Στις 15:15 τοπική (ώρα Ελλάδας 16:15) συνέντευξη Τύπου. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή μόνο στα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Τρίτη 15-6-2010: Προπόνηση στο προπονητικό κέντρο Northwood School. Ωρα έναρξης 16:00 τοπική (ώρα Ελλάδας 17:00). Στις 15:15 τοπική (ώρα Ελλάδας 16:15) συνέντευξη Τύπου. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή μόνο στα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Τετάρτη 16-6-2010: Η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί αεροπορικώς από το Durban στο Bloemfontein. Η προπόνηση θα γίνει στο «Free State Stadium», όπου θα διεξαχθεί και ο αγώνας με τη Νιγηρία. Ωρα έναρξης προπόνησης 15:15 τοπική (ώρα Ελλάδας 16:15). Στις 16:30 τοπική (ώρα Ελλάδας 14:00) συνέντευξη Τύπου στην προβλεπόμενη αίθουσα του «Free State Stadium». Η προπόνηση θα είναι ανοικτή στα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Πέμπτη 17-6-2010: Αγώνας: Ελλάδα-Νιγηρία, Free State Stadium, Bloemfontein, ώρα έναρξης 16:00 τοπική (ώρα Ελλάδας 17:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x