Μουντιάλ 2010

Ιαπωνία-Καμερούν 1-0 (Τελικό)

Μια «μηχανοκίνητη» Ιαπωνία εκμεταλλεύτηκε άψογα ένα γκολ του Χόντα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και επικρατώντας 1-0 του Καμερούν… γκάζωσε προς την κορυφή του Ε’ ομίλου (μαζί με την Ολλανδία). Κακοποίηση του αθλήματος στο «Free State», με τους Ιάπωνες σε ρόλο «μονόφθαλμου», να… βασιλεύουν τελικά των «τυφλών» Καμερουνέζων. Οι τελευταίοι, πάντως, θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει την πρώτη ήττα σε πρεμιέρα Μουντιάλ, αν το δοκάρι δεν τους στερούσε την ισοφάριση στο φοβερό σουτ του Εμπιά στο 85’.

Μια «μηχανοκίνητη» Ιαπωνία εκμεταλλεύτηκε άψογα ένα γκολ του Χόντα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και επικρατώντας 1-0 του Καμερούν… γκάζωσε προς την κορυφή του Ε’ ομίλου (μαζί με την Ολλανδία).

Κακοποίηση του αθλήματος στο «Free State», με τους Ιάπωνες σε ρόλο «μονόφθαλμου», να… βασιλεύουν τελικά των «τυφλών» Καμερουνέζων.

Οι τελευταίοι, πάντως, θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει την πρώτη ήττα σε πρεμιέρα Μουντιάλ, αν το δοκάρι δεν τους στερούσε την ισοφάριση στο φοβερό σουτ του Εμπιά στο 85’.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr


90'+4': Λήξη του αγώνα

88' - Αλλαγή για την Ιαπωνία: Ο Ιναμότο αντικαθιστά τον Χασέμπε

85'- ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ!: Τρομερό σουτ του Εμπιά έξω από την περιοχή "τραντάζει" τη συμβολή των δοκαριών της Ιαπωνίας!

83': Αντεπίθεση της Ιαπωνίας καταλήγει σε δυνατό σουτ του Χασέμπε, που αποκρούεται δύσκολα από τον Σουλεϊμάνου

82' - Αλλαγή για την Ιαπωνία: Ο Γιάνο στη θέση του Οκούμπο

75' - Αλλαγές για το Καμερούν: Οι Γκέρεμι και Ιντρίσου αντικαθιστούν τους Μακούν και Τσούπο-Μοτίνγκ αντίστοιζα

72' - Κίτρινη κάρτα για το Καμερούν: Ο Ενκούλου έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Οκαζάκι

69' - Αλλαγή για την Ιαπωνία: Ο Οκαζάκι αντικαθιστά τον Ματσούι

63' - Αλλαγή για το Καμερούν: Ο Εμανά περνάει στη θέση του Ματίπ

57': Ο Τσούπο-Μοτίνγκ συγκλίνει από αριστερά στην περιοχή της Ιαπωνίας, πιάνει το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα περνάει δίπλα από την κλειστή γωνία του Καβασίμα

49': Ο Ετό κάνει εντυπωσιακή ενέργεια από δεξιά, περνάει τρεις αντιπάλους, όμως το ωραίο γύρισμα που κάνει στην περιοχή δεν το εκμεταλλεύεται ο Τσούπο-Μοτίνγκ, που σουτάρει λίγο δίπλα από το δεξί "Γ"!

46': Έναρξη του β' μέρους


45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

39' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!: Η σέντρα του Ματσούι από δεξιά περνάει απ' όλους στην περιοχή του Καμερούν, καταλήγει στον Χόντα -που βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι- κι εκείνος από κοντά δεν έχει πρόβλημα να ανοίξει το σκορ!

22': Συνεχίζουν να αναλώνονται σε λάθη και μονομαχίες στο χώρο του κέντρου οι δύο ομάδες, που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα κάποια ευκαιρία άξια αναφοράς

10': Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μέχρι τώρα το παιχνίδι, με το Καμερούν να έχει την κατοχή της μπάλας και τους Γιαπωνέζους να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις

1': Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΑΠΩΝΙΑ (Τακέσι Οκάντα): Καβασίμα, Άμπε, Κομάνο, Κούλιο, Ναγκατόμο, Έντο, Ματσούι (69' Οκαζάκι), Οκούμπο (82' Γιάνο), Χασέμπε (88' Ιναμότο), Χόντα, Νακαζάβα

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Πολ Λε Γκουέν): Σουλεϊμάνου, Εκότο, Ενκούλου, Μπασόνγκ, Ετό, Μακούν (75' Γκέρεμι), Τσούπο-Μοτίνγκ (75' Ιντρίσου), Γουεμπό, Εγιόνγκ, Εμπία, Ματίπ (63' Εμανά)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ολεγκάριο Μπενκερένσα (Πορτογαλία)
ΣΤΑΔΙΟ: «Free State»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x