Μουντιάλ 2010

Ιταλία-Παραγουάη 1-1 (Τελικό)

«Ποδαρικό» στο Μουντιάλ για Ιταλία και Παραγουάη, που συγκρούονται στο Κέιπ Τάουν. Παιχνίδι που θα καθορίσει εν πολλοίς την πρωτιά στον ΣΤ' όμιλο. Δεύτερο ημίχρονο στο ματς, 1-1 το σκορ (39' Αλκαράς-63' Ντε Ρόσι). Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

«Ποδαρικό» στο Μουντιάλ για Ιταλία και Παραγουάη, που συγκρούονται στο Κέιπ Τάουν. Παιχνίδι που θα καθορίσει εν πολλοίς την πρωτιά στον ΣΤ' όμιλο, με τις δύο ομάδες που αποτελούν τα ξεκάθαρα φαβορί του (Σλοβακία και Ν. Ζηλανδία οι άλλες), να αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να κάνουν… κουμάντο στη συνέχεια. Δεύτερο ημίχρονο στο ματς, 1-1 το σκορ (39' Αλκαράς-63' Ντε Ρόσι).

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

90'+3' Λήξη του αγώνα.

83' Καλό σουτ του Μοντολίβο από μακρινή απόσταση, απέκρουσε ο Βιγιάρ με δυσκολία.

76' Τρίτη αλλαγή και για την Παραγουάη, ο Καρντόσο παίρνει τη θέση του Μπάριος.

71' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Λίπι -στη θέση του Τζιλαρντίνο ο Ντι Νατάλε.

70' Κίτρινη κάρτα στον Καμορανέζι.

67' Αλλαγή για την Παραγουάη, στη θέση του Βαλντέζ ο Σάντα Κρουζ.

63' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, 1-1! Ο Ντε Ρόσι εκμεταλλεύεται την τραγική έξοδο του Βιγιάρ (του οποίου η γροθιά του βρίσκει… αέρα) και με κεφαλιά ισοφαρίζει!

62' Κίτρινη κάρτα στον Κάσερες.

60' Αλλαγή για την Παραγουάη, στη θέση του Τόρες ο Σαντάνα.

59' Δεύτερη αλλαγή για την Ιταλία, στη θέση του Μαρκίσιο ο Καμορανέζι.

55' Μεγάλη ευκαιρία για την Παραγουάη, με τον Βέρα να σουτάρει από πλάγια θέση και δεξιά, μέσα από την περιοχή των Ιταλών και την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μαρκέτι.

52' Μακρινό σουτ του Βέρα, η μπάλα φεύγει ψηλά, άουτ.

45' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Πρώτη αλλαγή για την Ιταλία στο ημίχρονο. Ο Μπουφόν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αντικαθίσταται από τον Μαρκέτι.

45'+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ, 0-1! Εκτέλεση φάουλ του Τόρες από αριστερά, ο Αλκαράς νικάει -με επιβλητικό τρόπο- στον αέρα τους Ντε Ρόσι και Καναβάρο και στέλνει την μπάλα με γυριστή κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Μπουφόν!

21' Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς είναι για την Παραγουάη. Ο Τόρες έκανε σουτ με το αριστερό, λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπουφόν.

20' Πρώτο σουτ στο ματς για τους Ιταλούς, με τον Μοντολίβο να σουτάρει από απόσταση, αλλά τον Βιγιάρ να μαζεύει χωρίς πρόβλημα.

15' Την περίφημη «όλα» κάνουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο, που δεν δείχνουν να πτοούνται από την καταρρακτώδη (τώρα) βροχή που πέφτει!

10' Η βροχή εξακολουθεί να πέφτει στο Κέιπ Τάουν.

10' Δεν υπάρχει ακόμα κάποια φάση στο ματς. Οι Ιταλοί προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί, αλλά οι αντίπαλοί τους, τους πιέζουν ασφυκτικά.

5' Μουδιασμένα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Green Point» οι δύο ομάδες. Η Ιταλία έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Παραγουανούς να περιμένουν στο μισό γήπεδο.

3' Πρώτο κόρνερ για την Ιταλία.

- Η Ιταλία βρίσκεται στην θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA, ενώ η Παραγουάη στην 31η.

1' Έναρξη του ματς, στη σέντρα οι Ιταλοί.

21:27 Βρέχει στο Κέιπ Τάουν. Μάλιστα, λίγη ώρα νωρίτερα έριξε και χαλάζι!

21:26 Και τώρα ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Παραγουάης.

21:24 Ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Ιταλίας.

- Με τη διαβεβαίωση της αστυνομίας, η οποία εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, θα πραγματοποιηθεί ο αποψινός αγώνας. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου «Green Point» στο Κέιπ Τάουν προχώρησε σε μποϊκοτάζ του αγώνα, ως συμπαράσταση στους συνάδελφούς τους στο Ντέρμπαν, που αργά χθες τη νύχτα συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας, διεκδικώντας την αμοιβή που είχαν συμφωνήσει για τις υπηρεσίες τους στην αναμέτρηση Γερμανία-Αυστραλία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΤΑΛΙΑ (Μαρσέλο Λίπι): Μπουφόν (45' Μαρκέτι), Κρισίτο, Κιελίνι, Καναβάρο, Ντε Ρόσι, Πέπε, Ιακουίντα, Τζιλαρντίνο (71' Ντι Νατάλε), Μαρκίσιο (59' Καμορανέζι), Τζαμπρότα, Μοντολίβο

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (Ζεράρδο Μαρτίνο): Βιγιάρ, Μορέλ, Μπόνετ, Βέρα, Ντα Σίλβα, Κάσερες, Ριβέρος, Τόρες (60' Σαντάνα), Βαλντέζ (67' Σάντα Κρουζ), Λούκας (Καρντόσο), Αλκαράς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπενίτο Αρτσούντια (Μεξικό)

ΓΗΠΕΔΟ: «Green Point»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x