Stoiximan Super League

Επίκειται συνάντηση!

Να συναντηθούν όλοι οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού πρότεινε ο Παναγιώτης Δάβαρης στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου να βρεθεί λύση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και το θέμα του προέδρου. Μεσολαβούν οι μέτοχοι για να επιστρέψει ο Νικόλας Πατέρας. Μόλις ο Φρέιτας λύσει τη συνεργασία του με την Μπράγκα, θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο στο «τριφύλλι». Πρόταση 7,5 εκατ. ευρώ εκτιμούν ότι θα φτάσει από την Μπενφίκα.

Να συναντηθούν όλοι οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού πρότεινε ο Παναγιώτης Δάβαρης στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου να βρεθεί λύση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και το θέμα του προέδρου. Εκείνο που «καίει» τον Τζίγκερ είναι το ζήτημα της αύξησης, που είναι απαραίτητη για να κινηθεί το «τριφύλλι» στις μεταγραφές.

Στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» με τον κ. Δάβαρη (κάτοχο του 2,7% των μετοχών της ΠΑΕ), ο τελευταίος είπε ότι πρέπει να μπει ένας πρόεδρος που θα είναι και μέτοχος. Στη συνέχεια, ρώτησε τον κ. Βαρδινογιάννη αν έχει κάποιον υπόψη του και ο μεγαλομέτοχος απάντησε αρνητικά, αποδεικνύοντας ότι και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να βάλει πρόεδρο που να μην είναι κοινής αποδοχής και να μην είναι και μέτοχος.

Όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ο κ. Δάβαρης είπε στον Τζίγκερ ότι για να βρεθεί μια λύση πρέπει να καλέσει όλους τους μετόχους και να γίνει μία κοινή συνάντηση. Από την πλευρά του, ο κ. Βαρδινογιάννης άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο και δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει η συνάντηση παρουσία του Νικόλα Πατέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δάβαρης φάνηκε θετικός να συμμετάσχει στην αύξηση και να βάλει το δικό του ποσοστό.

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έλεγε χθες ότι δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση, αλλά διαβεβαίωνε ότι δεν θα κάνει αντιπολίτευση τη νέα χρονιά. Όσον αφορά τις μετοχές του, ο Βγενόπουλος τις κρατάει και δεν τις παραχωρεί, όμως από τη στιγμή που δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση, θα μειωθεί το ποσοστό του.

* Μόλις ο Κάρλος Φρέιτας λύσει τη συνεργασία του με την Μπράγκα, θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Τις τελευταίες ημέρες ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είχε τηλεφωνική συνομιλία με τους παράγοντες της ομάδας. Χθες φήμες ανέφεραν ότι εντός της ημέρας μπορεί να έρθει στην Ελλάδα ο Τζιανλούκα Νάνι, για να έχει μια ακόμα κουβέντα με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε η συγκεκριμένη πληροφορία.

* Σίγουρος ότι η Μπενφίκα θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο εμφανίζεται ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο. Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται βέβαιοι ότι θα έρθει προσφορά για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και περιμένουν να μάθουν το ποσό. Όπως γράφει η «SportDay», αυτό θα είναι 7,5 εκατ. ευρώ και όλα δείχνουν ότι θα παραχωρηθεί ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x