Μουντιάλ 2010

Ισπανία-Ονδούρα (preview)

Ήρθε στη Ν. Αφρική με την «ταμπέλα» του απόλυτου φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ισπανία τα έκανε μούσκεμα στην πρεμιέρα και κόντρα στην Ονδούρα τη Δευτέρα θέλει πάση θυσία τη νίκη. Η ήττα από την Ελβετία έβαλε σε μπελάδες τους Πρωταθλητές Ευρώπης που ήταν μεν καλύτεροι, αλλά τελικά δεν πήραν ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ήρθε στη Ν. Αφρική με την «ταμπέλα» του απόλυτου φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ισπανία τα έκανε μούσκεμα στην πρεμιέρα και κόντρα στην Ονδούρα τη Δευτέρα θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Η ήττα από την Ελβετία έβαλε σε μπελάδες τους Πρωταθλητές Ευρώπης που ήταν μεν καλύτεροι, αλλά τελικά δεν πήραν ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Το πιθανότερο είναι να παίξουν μαζί στην επίθεση Βίγια-Τόρες και έτσι λογικά θα «θυσιαστεί» ο Μπούσκετς που ήταν βασικός στην πρεμιέρα. Την θέση του τραυματία Ινιέστα θα πάρει ο Φάμπρεγκας

Δεν ξεχνάμε πως υπάρχει και η Ονδούρα, αλλά μετά την ήττα που γνώρισε από τη Χιλή και συνυπολογίζοντας τη χαμηλή δυναμικότητά της, ελπίζει μόνο σε θαύμα για την πρόκριση στη φάση των "16" του Μουντιάλ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ισπανία (4-4-2): Κασίγιας, Ράμος, Πουγιόλ, Πικέ, Καπντεβίγια, Νταβίντ Σίλβα, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο, Φάμπρεγκας, Τόρες, Βίγια.

Ονδούρα (4-4-2): Βαγιαντάρες, Μεντόζα, Τσάβεζ, Φιγκερόα, Ιζαγκίρε, Αλβάρεζ, Παλάσιος, Γκεβέρα, Εσπινόζα, Παβόν, Νούνιεζ.

Διαιτητής: Γιουίτσι Νισιμούρα
Στάδιο: Ellis Park

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x