Stoiximan Super League

Γέστε, τέλος!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να διαγράψουν το όνομα του Φρανσίσκο Γέστε από τη μεταγραφική τους λίστα, μιας και ο Ισπανός αριστερός χαφ συμφώνησε με την Al Wasl. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο 31χρονος άσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο από το Ντουμπάι με συνολικές απολαβές τέσσερα εκατ. ευρώ!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να διαγράψουν το όνομα του Φρανσίσκο Γέστε από τη μεταγραφική τους λίστα, μιας και ο Ισπανός αριστερός χαφ συμφώνησε με την Al Wasl.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο 31χρονος άσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο από το Ντουμπάι με συνολικές απολαβές τέσσερα εκατ. ευρώ!

Οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει μία ημέρα προθεσμία από τον Γέστε πριν αποδεχθεί την άκρως δελεαστική πρόταση που είχε στα χέρια του, τελικά όμως δεν το έκανε.

Ο νέος μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν θετικός στην απόκτηση του Γέστε παρότι ήταν επιλογή της προηγούμενης διοίκησης, ο παίκτης όμως είχε άλλη άποψη.

Αναγκαστικά ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Παίζει δυνατά το όνομα του Τζιοβάνι Ντος Σάντος της Τότεναμ, όπως και η επιστροφή του Νέρι Καστίγιο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x