Μουντιάλ 2010

Αποκάλυψη: Ξέρουμε τι θα γίνει στον αγώνα της Εθνικής

Σας άρεσε, έφερε γούρι στην Ελλάδα και αφού εξαντλήθηκε, επανακυκλοφορεί. Ο καζαμίας του www.sport-fm.gr για την πορεία της Εθνικής έπεσε 100% μέσα στον αγώνα με τη Νιγηρία. Μπορεί τα γεγονότα να ήταν λίγο διαφορετικά, το αποτέλεσμα όμως μας δικαίωσε. Σας θυμίζουμε λοιπόν τις προβλέψεις μας για τον αγώνα με την Αργεντινή.

Σας άρεσε, έφερε γούρι στην Ελλάδα και αφού εξαντλήθηκε, επανακυκλοφορεί.

Ο καζαμίας του www.sport-fm.gr για την πορεία της Εθνικής έπεσε 100% μέσα στον αγώνα με τη Νιγηρία.

Μπορεί τα γεγονότα να ήταν λίγο διαφορετικά, το αποτέλεσμα όμως μας δικαίωσε.

Σας θυμίζουμε, λοιπόν, τις προβλέψεις μας για τον αγώνα με την Αργεντινή.

Και αν θέλετε να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα διαβάστε ολόκληρο τον καζαμία εδώ.

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Αργεντινή-Ελλάδα

Το πανηγυρικό κλίμα από την πρώτη νίκη χαλάει ανήμερα του αγώνα με την Αργεντινή, όταν γίνεται γνωστό ότι ο Κώστας Χαλκιάς υπέστη ελαφρά τροφική δηλητηρίαση. Δυο χαλασμένες τσιπούρες που κατανάλωσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ -στην προσπάθεια να βελτιώσει την όρασή του και να αντιμετωπίσει έτσι την «πονηρή» μπάλα του Μουντιάλ- τον φέρνουν αντιμέτωπο με μια ανεπανάληπτη «τσέρλα» την προηγούμενη νύχτα.

Στο παιχνίδι, δε, όλα σαν να ήταν σκηνοθετημένα εναντίον μας! Αρχικά, λοιπόν, ο Βερόν πικάρει τον Σεϊταρίδη, λέγοντάς του ότι κούρσα μπορεί να κάνει πλέον μόνο με κάποια από τις Maserati του. Ο Γιούρκας αφιονίζεται, ξεκινάει ένα φοβερό σπριντ και τρακάρει σφοδρά πάνω στον Τζόρβα -που είχε πάει να τον ειδοποιήσει ότι κινείται προς… την ανάποδη κατεύθυνση. Με τον δεύτερο τερματοφύλακα να βγαίνει επίσης, νοκ άουτ, ο Μιχάλης Σηφάκης μπαίνει στο παιχνίδι. Όχι για πολύ…

Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους -κι ενώ οι Αργεντινοί έχουν εν τω μεταξύ τρία δοκάρια- στο γήπεδο μπουκάρει ο «Jimmy Jump»! Κινούμενος προς την εστία μας για να… μπει γκολ -όπως είχε κάνει στον τελικό του Euro- δεν είχε υπολογίσει στα απωθημένα του Έλληνα γκολκίπερ! Στο μυαλό του Σηφάκη έρχεται αμέσως η σκηνή με τον οπαδό του Ηρακλή που του επιτέθηκε πέρυσι, τα μάτια του «κατεβάζουν δολάρια» και αυτή τη φορά δεν συγκρατείται. Τον κάνει «μπαούλο», με ωραίο δεξί πλασέ τον βάζει εκείνος… γκολ και αποβάλλεται!

Χωρίς άλλο τερματοφύλακα πλέον, κάτω από τα δοκάρια πηγαίνει ο Καραγκούνης. Η εντολή του Ρεχάγκελ προς τον «τυπάρα» να φαντασιωθεί τα δοκάρια ως αντιπάλους αποδεικνύεται σοφή, ο Καραγκούνης με φοβερές βουτιές -και έκφραση πόνου στο πρόσωπο- αποκρούει τα πάντα στις γωνίες και το τελικό 0-0, σε συνδυασμό με την ήττα της Ν. Κορέας από τη Νιγηρία, μας δίνει την πρόκριση! Ατελείωτα πανηγύρια σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες, την ώρα που ο Άγγελος Χαριστέας -που έμεινε ξανά εκτός- αφιερώνει με το μπουζούκι του στον Ρεχάγκελ το «Γιατί με πρόδωσες, γιατί»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x