Ελλάδα

Διαφορά με Σπανούλη

Αγεφύρωτο παραμένει το χάσμα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Βασίλη Σπανούλη. Δεν αυξάνει την προσφορά της πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως η πράσινη ΚΑΕ, μεγαλύτερες απαιτήσεις έχει ο Λαρισαίος γκαρντ. Στη γωνία περιμένουν Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης. Τι δήλωσε για το θέμα ο μάνατζερ των πρωταθλητών, Μάνος Παπαδόπουλος.

Αγεφύρωτο παραμένει το χάσμα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Βασίλη Σπανούλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λαρισαίος Γκαρντ επιμένει να ζητεί αρκετά χρήματα περισσότερα από όσα του προσφέρουν οι «πράσινοι». Συγκεκριμένα ο 27χρονος άσος δεν αποδέχεται την πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ, που είναι και το «ταβάνι» που έχει ορίσει η ΚΑΕ (σε αυτά τα χρήματα συμφώνησε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης για κάθε χρόνο του νέου τριετούς συμβολαίου του) και ζητεί 2,2-2,3 εκατ. ευρώ.

Η πράσινη ΚΑΕ δεν δείχνει διάθεση να αυξήσει την προσφορά της και πλέον είναι στο χέρι του διεθνούς άσου αν θα υποχωρήσει ή θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον παίκτη, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενεργοποιηθεί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Σπανούλης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς (Μίσκο Ραζνιάτοβιτς), που αναλαμβάνει τα ηνία των «ερυθρολεύκων».

Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο όλο θέμα. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Δεν μπορούμε να καθόμαστε να απαντάμε σε σενάρια που προκύπτουν καθημερινά».

Σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Βασίλης Σπανούλης, αναμένεται να γίνουν προσπάθειες για να παραμείνει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ θα αποκτηθεί κι ένας ακόμη γκαρντ (που θα μπορεί να αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2»). Ο Τερέλ ΜακΙντάιρ, μπορεί να αποκτηθεί από τη Σιένα έναντι ενός μικρού ποσού, ενώ στα υπόψη φέρεται να είναι και ο ελεύθερος από την Παρτιζάν Μπο ΜακΚάλεμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x