Μουντιάλ 2010

ΗΠΑ-Αλγερία 1-0 (Τελικό)

Τα «ρέστα» τους για την πρόκριση στους «16» δίνουν σε λίγη ώρα ΗΠΑ και Αλγερία, που κοντράρονται στο Loftus Versfeld Stadium της Πρετόρια. Δεύτερο ημίχρονο στο ματς, 0-0 το σκορ. Δοκάρι είχε ο Ράφικ Τζεμπούρ στο 6ο λεπτό! Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Τα «ρέστα» τους για την πρόκριση στους «16» δίνουν σε λίγη ώρα ΗΠΑ και Αλγερία, που κοντράρονται στο Loftus Versfeld Stadium της Πρετόρια. Δεύτερο ημίχρονο στο ματς, 0-0 το σκορ. Δοκάρι είχε ο Ράφικ Τζεμπούρ στο 6ο λεπτό! Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.\

90'+4' Λήξη του παιχνιδιού.

90'+3' Κόκκινη για την Αλγερία. Ο Γιάχια δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

90'+1' ΓΚΟΛ για τις ΗΠΑ! Γύρισμα του Άλτιντορ, πλασε του Ντέμπσεϊ, διώχνει ο τερματοφύλακας και ο επερχόμενος Ντόνοβαν λυτρώνει τις ΗΠΑ, κάνοντας το 1-0.

85' Αλλαγή για την Αλγερία, ο Σαϊφί αντί του Ματμούρ.

83' Κίτρινη κάρτα στον Λασέν.

81' Πέναλντι και κόκκινη δεν είδε ο διαιτητής σε γροθιά του Γιάχια στον Ντέμπσεϊ.

81' Αλλαγή για τις ΗΠΑ. Ο Μπίσλεϊ στη θέση του Μπόρνστιν.

76'Κίτρινη κάρτα για τον Γιάχια.

75' Πάνω κάτω η μπάλα, δαιμονιώδης ο ρυθμός του παιχνιδιού.

69' Αλλαγή για την Αλγερία. Ο Κεντίρα στη θέση του Ζιανί.

69' Αντεπίθεση για την Αλγερία με τον Ζιανί, που κάνει το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει έξω.

68' Εντυπωσιακή απόκρουση από τον Μ'Μπολί σε κεφαλιά του Μπαντλ.

65' Αλλαγή για την Αλγερία. Ο Γκετζάλ παίρνει τη θέση Τζεμπούρ.

65' Ο Φιλχάμπερ κάνει το παράλληλο γύρισμα από δεξιά, με τον Μ'Μπολί να αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ.

64' Αλλαγή για τις ΗΠΑ. Ο Μπαντλ παίρνει τη θέση του Εντού.

62' Κίτρινη κάρτα στον Άλτιντορ.

59' Ψαλίδι του Γέμπντα μέσα από την περιοχή, η μπάλα φεύγει έξω.

57' Απίστευτη, διπλή ευκαιρία για τις ΗΠΑ να ανοίξουν το σκορ! Ο Ντέμπσεϊ στέλνει τη μπάλα, με δεξί πλασέ, στο αριστερό δοκάρι του Μ'Μπολί και στην επαναφορά σουτάρει άτσαλα σε, σχεδόν, κενή εστία, άουτ.

45' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45' Πρώτη αλλαγή για τις ΗΠΑ. Στη θέση του Γκόμες ο αμυντικός της Άαρχους, Φιλχάμπερ.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

36' Κι άλλη μεγάλη, χαμένη ευκαιρία για την Αμερική! Ο Άλτιντορ μπερδεύεται με τον Ντόνοβαν και έτσι το σουτ του από το ύψος της μικρής περιοχής περνάει πολύ ψηλά, άουτ.

35' Μεγάλη ευκαιρία για τις ΗΠΑ! Τετ α τετ του Ντέμπσεϊ με τον Μ'Μπόχι, ο Αμερικανός κάνει το πλασέ, αλλά αποκρούει εξαιρετικά ο γκολκίπερ της Αλγερίας.

20' Ακυρωθέν γκολ για τις ΗΠΑ. Ο Γκόμες κάνει το σουτ, αποκρούει εντυπωσιακά ο Μ'Μπολί, η μπάλα φτάνει στον Ντέμπσεϊ, που τη σπρώχνει στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται, καθώς ο σκόρερ υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Από το ριπλέι, πάντως, φαίνεται ότι ο Ντέμπσεϊ καλύπτεται.

- Ο Ζεπ Μπλάτερ και ο πρώην πρόεδρος των, ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, κάθονται δίπλα-δίπλα στις εξέδρες του Loftus Versfeld Stadium.

12' Πρώτη κίτρινη στο ματς, στον Γεμπντά.

5' Δοκάρι για την Αλγερία με τον Τζεμπούρ! Πολύ ωραία ενέργεια από τον επιθετικό της ΑΕΚ, που πιάνει το σουτ, σχεδόν, από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Χάουαρντ!

1' Ο Τζεμπούρ στρώνει την μπάλα με κεφαλιά στον Ματμούρ, αυτός κάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χάουαρντ. Στο 15ο δευτερόλεπτο η φάση για την Αλγερία.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι ΗΠΑ προκρίνονται σίγουρα με νίκη, αλλά και με ισοπαλία, αν η Σλοβενία κερδίσει την Αγγλία ή αν το άλλο ματς έρθει ισόπαλο και εφόσον «τα λιοντάρια» δεν καλύψουν τη διαφορά των γκολ. Ένα θαύμα ψάχνουν οι Αλγερινοί, καθώς χρειάζονται μόνο νίκη και, ή να μη νικήσει η Αγγλία ή να χάσει η Σλοβενία και να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων.

* Ο Άλτιντορ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο στομάχι και θα δώσει κανονικά το παρών. Απών ο τιμωρημένος με κάρτες Ρόμπι Φίντλεϊ.

* Ο Ζιανί ξεπέρασε κάποιες μικροενοχλήσεις και βρίσκεται στους ενδεκάδα των Αλγερινών στην οποία βρίσκεται και ο Ρέφικ Τζεμπούρ.

* Δεν έχουν παίξει ποτέ στο παρελθόν ΗΠΑ και Αλγερία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΠΑ (Μπομπ Μπράντλεϊ): Χάουαρντ, Μποκανέγκρα, Μπράντλεϊ, Τσερούντολο, Ντέμπσεϊ, Γκόμες, Ντόνοβαν, Μπόρνστιν, Ντεμέριτ, Άλτιντορ, Εντου

Aλγερία (Ραμπάχ Σαντάν): Μ'Μπόχι, Μπουγκέρα, Μπελαϊντ, Γιάχια, Χαλίς, Λασέν, Τζεμπούρ, Ματμούρ, Ζιανί (69' Κεντίρα), Γεμπντά, Καντίρ

Γήπεδο: Loftus Versfeld Stadium
Διαιτητής : Φράνκ Ντεμπλέκερε (Βέλγιο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x