Stoiximan Super League

Διαψεύδουν για Κουμορτζί!

Διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Μπενάρ Κουμορτζί φερόταν να έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός. Πάντως από την πειραιώτικη ΠΑΕ διέψευσαν κατηγορηματικά το σενάριο αυτό. Τον 25χρονο Γκανέζο φημολογείται πως έχει ζητήσει ο Έβαλντ Λίνεν, θεωρώντας πως μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων». Με 26 παίκτες, ανάμεσά τους και πολλά μέλη της ομάδας Νέων, για προετοιμασία οι «ερυθρόλευκοι».

Διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Μπενάρ Κουμορτζί φερόταν να έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός. Πάντως από την πειραιώτικη ΠΑΕ διέψευσαν κατηγορηματικά το σενάριο αυτό. Τον 25χρονο Γκανέζο φημολογείται πως έχει ζητήσει ο Έβαλντ Λίνεν, θεωρώντας πως μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων». Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνει κάποια κρούση στον Πανιώνιο, αλλά επί της παρούσης δεν έχει γίνει καμία τέτοια επαφή.

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο πώλησης και δεύτερου πρωτοκλασάτου παίκτη των «κυανέρυθρων» (είχε προηγηθεί αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα στην Άιντραχτ), ωστόσο πάγια θέση της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι πως οι απαιτήσεις της για την πώληση σε άλλο ελληνικό σύλλογο είναι αυξημένες. Το συμβόλαιο του Κουμορτζί με τον Πανιώνιο λήγει το καλοκαίρι του 2013 μετά την επέκταση που υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x