Μουντιάλ 2010

Αυστραλία-Σερβία 2-1 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση της Αυστραλίας με τη Σερβία για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Μουντιάλ. Στο «Mbombela Stadium» οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους «16» κορυφαίους της διοργάνωσης. Παρακολουθήστε live στο www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση της Αυστραλίας με τη Σερβία για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Μουντιάλ. Στο «Mbombela Stadium» οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους «16» κορυφαίους της διοργάνωσης. Παρακολουθήστε live στο www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.


90'+4': Λήξη του αγώνα

90'+3': Αντεπίθεση για τη Σερβία, ο Λάζοβιτς σεντράρει από δεξιά και δίνει έτοιμο γκολ στον Πάντελιτς, όμως εκείνος από κοντά χάνει τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει! Πάντως, ο Σέρβος επιθετικός -όπως έδειξε το ριπλέι- βρισκόταν σε θέση οφσάιντ

90': Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βίντιτς πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα βρίσκει το χέρι του Κέιχιλ. Ο διαιτητής, ωστόσο, έκρινε ακούσια την παράβαση

87' Αντεπίθεση για την Αυστραλία, ο Κένεντι γυρίζει μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που κάνει δεν είναι καλό και περνάει άουτ από το δεξί δοκάρι

84' ΓΚΟΛ 2-1 η Σερβία. Ο Σβάρτσερ δεν μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα, μετά απο μακρινό σουτ του Τόσιτς και ο Πάντελιτς -που παίρνει την επαναφορά- μειώνει από κοντά

82' Αλλαγή για την Αυστραλία. Ο Γκαρσία αντικαθιστά τον Γουίλκσιρ

77' Μακρινό σουτ του Λούκοβιτς, η μπάλα άουτ.

73' ΓΚΟΛ 2-0 η Αυστραλία. Με έναν «κεραυνό» από πολύ μακριά, ο Χόλμαν, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, οι Αυστραλοί διπλασίασαν τα τέρματά τους.

69’ ΓΚΟΛ 1-0 η Αυστραλία. Ο Κέιχιλ με εξαιρετική κεφαλιά ανοίγει το σκορ

67’ Αλλαγή για τη Σερβία. Στη θέση του Ζίγκιτς ο Πάντελιτς

67' Κίτρινη κάρτα στον Έμερτον

66' Αλλαγή για την Αυστραλία. Στη θέση του Μπρεσιάνο ο Τσίπερφιλντ

65’ Αλλαγή για την Αυστραλία. Στη θέση του Βαλέρι ο Χόλμαν

62’ Αλλαγή για τη Σερβία. Στη θέση του Κράσιτς ο Τόσιτς.

59’ Εκτέλεση απευθείας φάουλ από τον Μπρεσιάνο, ο Στοΐκοβιτς έδιωξε με υπερένταση την μπάλα κόρνερ.

59’ Κίτρινη κάρτα στον Νίνκοβιτς

53' Μεγάλη ευκαιρία για τη Σερβία. Ο Ζίγκιτς κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα στην περιοχή των Αυστραλών αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα άουτ, ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

50' Σουτ του Κέιχιλ η μπάλα άουτ.

49' Κίτρινη κάρτα στον Γουίλκσαϊρ

48' Κίτρινη κάρτα στον Μποσάμπ

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45'+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

39’ Πίεσε η Αυστραλία στην περιοχή των Σέρβων. Τα σουτ όμως των Έμερτον και Κένεντι κόντραραν στους αμυντικούς της ομάδας του Άντιτς.

34’ Ο Ιβάνοβιτς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά στην καρδιά της άμυνας της Αυστραλίας, αλλά ο Ζίγκιτς δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

33’ Ο Κέιχιλ της Αυστραλίας κατάφερε να πάρει την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μπρεσιάνο από αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

22’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Σερβία. Ο Ιβάνοβιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στη μικρή περιοχή της Αυστραλίας, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σβάρτσερ, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά.

18' Κίτρινη κάρτα στον Λούκοβιτς.

17’ Ο Κουζμάνοβιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Αυστραλίας, βρήκε ελεύθερο χώρο, αλλά το σουτ που δοκίμασε ήταν κακό στέλνοντας την μπάλα πλάγια- παράλληλα με το τέρμα.

12’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Σερβία. Ο Κράσιτς σε μία αντεπίθεση για την ομάδα του, βρέθηκε απέναντι από τον Σβάρτσερ, κατάφερε να τον περάσει, αλλά από πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

10’ Καλός ο ρυθμός του ματς σε αυτά τα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις ώστε να ανοίξει το σκορ.

6’ Σουτ του Κράσιτς για τη Σερβία, απέκρουσε ο Σβάρτσερ διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης. Με σύστημα 4-4-1-1 παρέταξε την Αυστραλία ο Πιμ Φερμπέεκ. Με 4-5-1 θα αγωνιστεί η Σερβία του Ραντομίρ Άντιτς.

Οι συνθέσεις:

Αυστραλία: Σβάρτσερ, Νιλ, Κέιχιλ, Κούλινα, Μπόσαμπ, Έμερτον, Γουίλκσιρ (82' Γκαρσία), Κένεντι, Βαλέρι (65' Χόλμαν), Κάρνεϊ, Μπρεσιάνο

Σερβία: Στοΐκοβιτς, Βίντιτς, Ιβάνοβιτς, Στάνκοβιτς, Λούκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Ζίγκιτς, Ομπράντοβιτς, Κράσιτς (62΄ Τόσιτς), Νίνκοβιτς, Κουζμάνοβιτς

Διαιτητής: Χόρχε Λαριόντα

Γήπεδο: «Mbombela»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x