Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανακοινώνει τον Κρέιτσι

Ύστερα από τη θετική έκβαση που είχε η στον Ηρακλή, οι διοικούντες την ΠΑΕ ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού. Οι «κυανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Γίρι Κρέιτσι (της Γιάμπλονετς) για διετές συμβόλαιο και σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Γιώργου Σαϊτιώτη.

Ύστερα από τη θετική έκβαση που είχε η υπόθεση αδειοδότησης στον Ηρακλή, οι διοικούντες την ΠΑΕ ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, ο Γίρι Κρέιτσι (της Γιάμπλονετς) φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κυανόλευκους» από τις αρχές Ιουνίου για διετές συμβόλαιο και - μέχρι να πάρουν την άδεια - πήγε πίσω η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Τσέχος στόπερ αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο 23χρονος παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργου Καπαγιαννίδη, και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο απάντησε θετικά για την απόκτησή του.

Την περσινή σεζόν ο Κρέιτσι έπαιξε σε 24 ματς και πέτυχε ένα γκολ με τη φανέλα της δευτεραθλήτριας Τσεχίας, Γιάμπλονετς. Ο Τσέχος έχει δηλώσει στους συμπατριώτες του ότι «η μεταγραφή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα ήρθε την κατάλληλη στιγμή και είναι ό,τι καλύτερο για μένα. Ο Ηρακλής τερμάτισε έβδομος στο πρωτάθλημα, είναι καλή ομάδα και ανυπομονώ να παίξω στη νέα ομάδα μου».

Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Γιώργου Σαϊτιώτη. Ο 29χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και από την αρχή των συζητήσεων με τους παράγοντες του Ηρακλή εμφανίστηκε θετικός να ντυθεί στα «κυανόλευκα».

Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του πρώτου σκόρερ του ΠΑΣ. Σε σύνολο 256 αγώνων και στις τρεις κατηγορίες μετράει 100 γκολ (Α': 35 αγ., 6 γκολ, Β': 168 αγ., 81, Γ': 53 αγ., 13).

Κοντά σε συμφωνία με τους "κυανόλευκους" βρίσκεται και ο Γκάρι Ντόχερτι, ο 30χρονος Ιρλανδός στόπερ της Νόριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x